2777
2789

شوهرم اصلا درکم نمیکنه من دوسش دارم ۹ساله ازدواج کردیم باوجود خیانت های ک بهم کرده من متعهد موندم و مهرشو از دلم بیرون نکردم ما اصفهانیم شوهرم برای انجام کاری تهران رفته ۳روز موند ی زنگ بهم نزد من طاقت نیاردم زنگ زدم بعد سلام گفتم کارت تموم شد؟گفت اره امشب برمیگردم گفتم برام سوغات چی گرفتی گف کار نداری خدا حافظ .جای میره وگرنه قراره نیم ساعتی برگرده ولی ۳ساعت طول میکشه هرچه با خود میگم زنگش نزنم نمیتونم زنک ک میزنم همون جوری  توضیح  نمیده میگم قرار بود زود بیای میگه کار نداری خدا حافظ اینجوری نبود خیلی سرد شده نسبت بهم دلیلش چی باشه عایا؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی! دقیقا تو الان باید مثل شوهرت رفتار کنی نه شوهرت با تو ، تو خیانت دیدی تو پایبند موندی تو مهرشو از دلت بیرون نکردی ولی سردی کرد و پست زد ، تو باید سرد بشی و کم محلی کنی😳

عجباا!!

مغـرورها احـساسی ترند :))
میدونی! دقیقا تو الان باید مثل شوهرت رفتار کنی نه شوهرت با تو ، تو خیانت دیدی تو پایبند موندی تو مهر ...

بی محلی کنم هم هیچ تاثیری نداره ۴روز ک باهاش حرف نزنم اصلا نمیگه چرا؟؟خیلی زندگیم بی مزه شده