2777
2789
عنوان

دندونامو عصب کشی کردم یهو😱

| مشاهده متن کامل بحث + 9323 بازدید | 32 پست
هنوز شوهرم نفهمیده میدونم شروع میکنه مسخره کردن😭

وا خب نیاز به روکش داره دیگه  .روکشم تراش داره .البته باید واست روکش موقت یا تمپ میذاشت تازمانی که اماده بسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی دندون موندم تو ۲۸ سالگی قشنگ گند زده شد به صورتم ۱۰ سال دیگه چ کنم با این دندونا

روکش که بزنه عین روز اول میشه همیشه که اونجوری نمی مونی

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
بی دندون موندم تو ۲۸ سالگی قشنگ گند زده شد به صورتم ۱۰ سال دیگه چ کنم با این دندونا

روکش همین طوریه . دندون زیرش را کوچیک می کنن. حالا روکش کردی قشنگ میشه

ببین ریفلاکس معده نداری؟ اونم ذندون را خراب می کنه

💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
وا خب نیاز به روکش داره دیگه  .روکشم تراش داره .البته باید واست روکش موقت یا تمپ میذاشت تازمانی ...

اره کاش این کارو میکرد من دندونام سفید و کوچولو و مرتبه ولی جنسش بده زشششت شدم

دو هفته ۸ تا دندون درست کرد تا الان ۶ میلیون ؛؛ میترسم روکشا بشکنه :؛میشکنه؟ ازدواج کردی بچه داری؟

عزیزم من دندانپزشکم 

نگران نباش وقتی دندون عثب کشی میشه و قسمت زیادی از بافت دندون براثر برداشت پوسیدگی از بین میره اون دندون باید روکش بشه وگرنه دوامی نداره.اصلا نگران نباش.اون تراش واسه اینه که روکش رو دندونت بشینه 

عزیزم من دندانپزشکم  نگران نباش وقتی دندون عثب کشی میشه و قسمت زیادی از بافت دندون براثر برداش ...

سلام گلم من نگرانم که روکش هی بشکنه چون سنم کمه اخه دیدم معمولا بعد ۴۰ سالگی حداقل اینکارارو میکنن

دو هفته ۸ تا دندون درست کرد تا الان ۶ میلیون ؛؛ میترسم روکشا بشکنه :؛میشکنه؟ ازدواج کردی بچه داری؟

نترس عزیزدلم روکش نمیشکنه خیالت راحت 

ن من مجردم 😢 فکر کن بچه هم بیارم همین یذره هم نمیمونه 

باور کن مث دندون خودته نگران نباش مراقبت کنی تا 20 سال هم میمونه

سلام گلم من نگرانم که روکش هی بشکنه چون سنم کمه اخه دیدم معمولا بعد ۴۰ سالگی حداقل اینکارارو میکنن

نه نگران نباش .بهترین کاری که میشه الان کرد همینه .چون دندونی که خیلی تخریب شده نمیشه ترمیم کرد.من خودمم 3 تا روکش دارم 

نترس عزیزدلم روکش نمیشکنه خیالت راحت  ن من مجردم 😢 فکر کن بچه هم بیارم همین یذره هم نمیمونه&n ...

قربونت برم دلداریم دادی مرسی؛؛ باید بگم متاسفانه بچه بیاری شیر بدی حتما بدتر میشی

تراشیده که غالب بگیره .بدون تراشیدن نمیشه که اندازه زد. من یه دندونم عصب کشی شده بود روکش نزدم نصفش ...

بعد چند وقت ریخت؟

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.