2777
2789
عنوان

چرا کسی بهم پیشنهاد نمیده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6405 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو نفر تو دانشگاه بهم پیشنهاد دادن ولی از داغون تربنای کلاسمون بودن😞😞😞

چقد تو منی😑

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐
چیزی که والا من دیدم اینه  معاشرت فقط کافی نیست عشوه و نا محسوس نخ دادن هست که طرف میاد سمتت ...

اره ولی چه جوری؟ واقعا بلد نیستم! اهل شوخی کردن و گرم گرفتن هستما ولی نخ دادن رو بلد نیستم

مامانت برات حصار گرفته😂😂😂من ک دانشجو شدم مامانم با مادربزرگم برام حصار گرفتن ک از همه چیز در امان باشم و کسی طرفم نیاد ولی کم کمش روزی دو سه تا پیشنهاد داشتم😂😂😂😂

اسم شما نیز هم باحال است😂😂

😂😂😂😂 وای دلم

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::