2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بد بیاری رو ک بهش اعتقادی ندارم از اشتباه احمقانم میتونم مهم ترینشو بگم عشق احمقانه ایی ک به یه دختر ...

خدا آرامش بده  بهمون 

دلم پر است!!! آنقدر پر ک گاهی اضافه اش از چشمانم می چکد!!!!
😂😂😂خندم گرفت😂😂😂 نمیشد بپرسی کجا نجات پیدا کردی بد نیاوردی؟اخه همه جا بد اوردم😂😂حتی جاهای ک ...

واقعا نمیدونم چرا خدا هم کمکی بهمون نمی کنه

قلبم مریض شده ،ازپنجشنبه بیمارستان قلب بستری بودم ازبس تورگهام ونوک انگشتام سوزن آزمایش وسرم واینازدن وحتی اجازه نداشتم ازتخت بیام پایین وصدای بوق بوق مانیتوربالای سرمم نمیذاشت یه لحظه بخوابم هلاک شدم خودمومرخص کردم بارضایتم ،ولی اشتباه کردم دردقلب ودست چپ وفک وپشت گردنم خیلی آزارم میده الان نیتروگلیسییرین وبقیه قرصاهم چندان اثرنمیکنه ،راستش خیلی ترسیدم ...دائم حس غش کردن وخون دماغ شدن دارم واینکه قلبم بترکه ،فشارخونم  ناگهانی رو22بودقندم رو400وقتی بستریم کردن 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
قلبم مریض شده ،ازپنجشنبه بیمارستان قلب بستری بودم ازبس تورگهام ونوک انگشتام سوزن آزمایش وسرم واینازد ...

وای عزیزم چن سالته مگه