2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به اسم بچه هام😍

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 66 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم دخترمو خیلی گشتم همه اسمای مذهبی دختر خاله هتم و بقیه گذاشتن دیگه ازین خوشم اومد بیشتر معنیش برا ...

خیلی قشنگه دسم دخترتون

ولی این موضوع برام جالبه

مثلا چند وقت پیش همکارم که دخترش پارمیسه پسرشو گذاشت محمد البته محمد سامیار

ازین نمونه ها زیاد دیدم

محمداسم عربیه پارسا ایرانی چه ربطی بهم دارن

ربطش اینه که پیامبر که نامشون محمد بوده به پارسا بودن شهرت داشتن عزیزم

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
خیلی قشنگه دسم دخترتون ولی این موضوع برام جالبه مثلا چند وقت پیش همکارم که دخترش پارمیسه پسرشو گذا ...

ممنونم 😊خب اسمای پسر مذهبی فراوانیش بیشتره اسم دختر خیلی کمه که اونم میگم فامیلامون گذاشتن دخترمو داییم میگفت بزار مشکات😯

❤دخترم زندگی منه❤
واای انقددوسداشتم دومی بزارم پرهام ...یاماهان...ولیی شوهرم نزاشت😒چون اولی من گزاشتم پارسادومی اون ا ...

شوهرتون چرا اون همه زحمت بارداری میکشم بیاد اون بذاره محاله

عاشق پسرانم وعشقم هستم ودوستش دارممممم
شوهرتون چرا اون همه زحمت بارداری میکشم بیاد اون بذاره محاله

اولی من گزاشتم دونی اون انتخاب کرد😒

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|