2777
2789
عنوان

بچه ^_^

214 بازدید | 7 پست

روزی یک مرتبه با خودت تکرار کن:

اگه از زندگی خسته شدی"بچه نیار"

اگه نون شب نداری بخوری "بچه نیار"

اگه با همسرت مدام دعوا داری "بچه نیار"

اگه مادر مناسبی نیستی "بچه نیار"

اگه اعتیاد داری "بچه نیار"

اگه اعصاب و حوصله نداری"بچه نیار"

اگه ....

باور کنید بخدا بچه وسیله ای نیست برای درست شدن همه مشکلات زندگی!

این موجوده ضعیف و کوچولویی که ساختنش برای تو کاری نداره

اگه بی فکر اوردیش تو این دنیا مسئولی در قبالش

انقد به این مسئله سرسری نگاه نکنیم

بچه های طلاق!

بچه های کار!

بچه های بد سرپرست!

کی پاسخگوئه حال و اینده ی ایناس؟

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

احسنت دقیقا

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا درست میگی خاک تو سرم😢😔😔😔😔

اگه تا اینجای راهو اشتباه اومدی سعی کن از این به بعد درست عمل کنی 🌷🌸

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
اگه تا اینجای راهو اشتباه اومدی سعی کن از این به بعد درست عمل کنی 🌷🌸

خیلی وقته ک پشیمونم

شوهرم تهدیدم کرد وگرنه نمیذاشتم این طفل معصومم تا اینجا بیاد

ترسیدم بعدا ب مشکل بخورم

خدا منو ببخشه💔

خیلی وقته ک پشیمونم شوهرم تهدیدم کرد وگرنه نمیذاشتم این طفل معصومم تا اینجا بیاد ترسیدم بعدا ب مشک ...

سعی کن هر مشکلی هم داری تو زندگیت یه تنه پشت بچه ت باش نزاری حسشون کنه

ان شالله که مشکلاتت حل شه و حالِ دلت و زندگیت خوب شه❤🌸