2777
2789
عنوان

میشه نفری یه صلوات برام بگین

262 بازدید | 25 پست

منم برای شما میگم یه مشکلی برای یه بنده خدایی پیش اومده خواستم کمکش کنم نتونستم گفتم دعاش کنم شاید مشکلش حل شه

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...

انشاءالله هرآنچه که به صلاح شماست در تقدیر تان رقم بخورد به برکت صلواتی بر محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج علیه السلام. 

الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها 🌹که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها.
انشاءالله هرآنچه که به صلاح شماست در تقدیر تان رقم بخورد به برکت صلواتی بر محمد و آل محمد و عجل لولی ...

خیلی ممنونم ازتون انشالله شمام به خواسته هاتون برسین و با آرامش زندگی کنید

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ممنونم ازتون انشالله شمام به خواسته هاتون برسین و با آرامش زندگی کنید

با سپاس فراوان 🙏❤️🌸🌼💐🌹

الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها 🌹که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها.

انشالله مشکلش حل بشه 

تو رو خدا منو هم دعا کنید تا یکی دوساعتی دیگه کاری دستمه درست بشه 

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
انشالله مشکلش حل بشه  تو رو خدا منو هم دعا کنید تا یکی دوساعتی دیگه کاری دستمه درست بشه

ممنون گلم انشالله که کارت درست میشه خدا بزرگه برات صلوات گفتم انشالله خوش خبر برگردی

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجه انشالله مشکل این بنده خداحافظ بشه واسه منم دعاکن.منم حاجت مهمی ...

ممنون چشم گلم انشالله حاجتت روا شه و دلت شاد برات صلوات گفتم

ممنون گلم انشالله که کارت درست میشه خدا بزرگه برات صلوات گفتم انشالله خوش خبر برگردی

ممنون عزیزم.انشالله😘🌸🌸🌸🌸

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

سلام عزیزم.توتاپیک یکی ازدوستان دیدم ۲تاسقط داشتین دلیلش بارداری پوچ بود؟ وای منم ۲تا پوچ داشتم میترسم بازاقدام کنم.لطف کنین جوابمو بدین

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
سلام عزیزم.توتاپیک یکی ازدوستان دیدم ۲تاسقط داشتین دلیلش بارداری پوچ بود؟ وای منم ۲تا پوچ داشتم میتر ...

سلام گلم واسه من پوچ نبود اولی قلبش تشکیل نشد دومی ایست قلبی کرد تو هفته۱۱ بی دلیل همه جور آزمایشی دادم مشکلی نداشتم نه خودم نه همسرم دوماه بعده سقط دوم باردار شدم صبر نکردم چندماهی بگذره چون از نظر روحی خیلی داغون بودم فقط بچه و بارداری آرومم میکرد خدا خواستو باردار شدم البته تو اون دوماه عسل و سیاه دونه میخوردم هر روز صبح 

سلام گلم واسه من پوچ نبود اولی قلبش تشکیل نشد دومی ایست قلبی کرد تو هفته۱۱ بی دلیل همه جور آزمایشی د ...

مرسی عزیزدلم لطف کردی: الان چندهفته هستین؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
مرسی عزیزدلم لطف کردی: الان چندهفته هستین؟

خواهش میکنم من الان هفته۳۷ام گلم چیزی به زایمانم نمونده ولی بارداری واقعا سختی داشتم 

خواهش میکنم من الان هفته۳۷ام گلم چیزی به زایمانم نمونده ولی بارداری واقعا سختی داشتم 

ایجاانم انشاا... بسلامتی بغلش کنی؛ وای دلم قنج رفتتتتت منم دعاکن لطفا  

ایجاانم انشاا... بسلامتی بغلش کنی؛ وای دلم قنج رفتتتتت منم دعاکن لطفا    

فدای دلت چشم حتما انشالله خدا بهت یه نی نی نازو قشنگ بده باهاش کیف کنی