2777
2789
عنوان

کیا واتساپ دارن

152 بازدید | 17 پست

سلام خانما

امروز چندمین روزیه که برا همسرم پیام میداد و اونو بدون اینکا اطلاع داشته باشه وارد یه گروه واتساپ میکنن. اصلا همسرم نه مدیر گروه رو میشناسه و نه اعضاشونو.... باراول لفت داد ولی بازهم بردنش تو گروه بازم لفت داد امروز دوباره بردنش تو گروه...حالا میخام بپرسم بینم آیا تو واتسام گزینه ای هست که اونو بزنیم و باعث شه کسانی که جز مخاطبینمون نیستن نتونن بمون وات بدن یا ببرنمون تو گروه؟؟

بهترین انتقام از روزگار شاد بودن است، آنقدر می خندم که غم از روی رود...

اونا چ حالی دارن ک تو واتساپ گروه تشکیل دادن 😂

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره،برو تنظیمات حریم خصوصی یه گزینه هست که فقط مخاطبات میتونن عضو گروهت کنن اون رو انتخاب کن

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  

اره ولی الان دقیق نمیدونم کجاس فک کنم privety هس دقیققق نمیدونم چون از واتساپ محروم شدم از بس دیروز وات عوض کردم😂

اسممو به خاطر بسپارین خوشم میاد مثلا برم یه تاپیک بشناسنم😂اقا اعلاناتو چک میکنی میبینی همش لایک😑اقا خب یه چیزی بگین سرگرم شیم فقط لایک نکنین😑تاپیک عکس بود تگم کنیننننن😑😂تاپیکامم جواب بدین افسرده نشم.خیلی دوست دارم اسممو عوض کنم بذارم پیشولی ولی نمیشه(تو یک کیلومتریم گربه ببینم چراغم فعال میشه جیغ میزنمااا ولی همه چیم گربس😂)

اسم گروهشون گذاشته بودن همه چی آزاد و فقطم مدیرش میتونست پیام ارسال کنه که همسرم لفت دادن و اینبار بردنش تو یه گروه دیگه ب اسم مشاور و بازهم ایشون لفت دادن و بردنش تو گروهی دیگه باز باهمین عنوان .... ایا میشه واتساپ رو خصوصی کرد

ببین کی میبرتش گروه ...حتما کسی میشناستش ..بزار صحبت کنه که بگه کسی منو اضافه نکنه

همسرم ک میگه نمیدونم کیه نمیشناسمش

اره ترتیبش اینه، ستینگ، اکانت، پرایوسی، بعد پایینش زده کیا تو گروه میتونن ادت کنن

فارسیش میتونی بگی

برو تو تنظیمات حریم خصوصی بزن فقط مخاطبین اینا از روی شماره یه دفعه ۱کا شماره تو گوشیشون میزنن منم هفته پیش اینطوری شد صبح یهو دیدم گروه دارم هی پی ام میاد ولی گروهش باز بود همه چیم ازاد ادمینش میگفت چت کنین هی نپرسین کی منو ادد کرده چند روز بعدشم یکی با کد+93 عکسای ....فرستاده بود چندبارم تصویری زنگ طده بود که خدارو شکر تماسا رو مسدود کردم

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕