امروز چندمین روزیه که برا همسرم پیام میداد و اونو بدون اینکا اطلاع داشته باشه وارد یه گروه واتساپ میکنن. اصلا همسرم نه مدیر گروه رو میشناسه و نه اعضاشونو.... باراول لفت داد ولی بازهم بردنش تو گروه بازم لفت داد امروز دوباره بردنش تو گروه...حالا میخام بپرسم بینم آیا تو واتسام گزینه ای هست که اونو بزنیم و باعث شه کسانی که جز مخاطبینمون نیستن نتونن بمون وات بدن یا ببرنمون تو گروه؟؟
بهترین انتقام از روزگار شاد بودن است، آنقدر می خندم که غم از روی رود...
اسم گروهشون گذاشته بودن همه چی آزاد و فقطم مدیرش میتونست پیام ارسال کنه که همسرم لفت دادن و اینبار بردنش تو یه گروه دیگه ب اسم مشاور و بازهم ایشون لفت دادن و بردنش تو گروهی دیگه باز باهمین عنوان .... ایا میشه واتساپ رو خصوصی کرد
بهترین انتقام از روزگار شاد بودن است، آنقدر می خندم که غم از روی رود...
برو تو تنظیمات حریم خصوصی بزن فقط مخاطبین اینا از روی شماره یه دفعه ۱کا شماره تو گوشیشون میزنن منم هفته پیش اینطوری شد صبح یهو دیدم گروه دارم هی پی ام میاد ولی گروهش باز بود همه چیم ازاد ادمینش میگفت چت کنین هی نپرسین کی منو ادد کرده چند روز بعدشم یکی با کد+93 عکسای ....فرستاده بود چندبارم تصویری زنگ طده بود که خدارو شکر تماسا رو مسدود کردم
از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری! بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕