ربطی نداره مگه حضرت زهرا تو سن نه سالگی ازدواج نکردن. به نظر من بستگی به تربیت خونواده ها داره
😊
یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تلگرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا
منم ایشونو با دخترای امذوزی مقایسه نکردم.منظورم این بود که ما میتونیم شیوه زندگی و نحوه برخورد با مسائل رو از ایشون یاد بگیرین و تو زندگی به کار ببریم.والا شخصیت بزرگوار وبی تقص ایشون با هیچیک از ما ها قابل قیاس نیس چون ما انسان های ناقصی هستینم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در کل اگه خاستگار ادم واقعا خوب باشه که واقعا بشه بهش اعتماد کرد و دختر هم به بلوغ فکری وعقلی رسیده باشه به نظرم مانعی واسه ازدواجشون نیست.البته این نظر منه