2777
2789

پشت  گردنم غده لنفاوی انداره یک نخود و کشاله رانم تورم کرده

رفتم دکتر حالا چنتا ازمایش نوشت دادم ولی هنوز جوابش نیومده

من زیربغلم ی بار اینجوری شد. دکتر هم نرفتم مسکن خوردم چون خیلی درد داشت و کمپرس اب گرم گزاشتم سه چهار روزی خوب شد. فقط دستکاریش نکن. ولی خوب کردی ازمایش دادی. انشالا ک چیز مهمی نیس

دنیا نیارزد آنکه پریشان کنی دلی/ زینهار بد مکن که نکردست عاقلی❤ من ادعا میکنم آدم منعطفی هستم، در همین راستا نظرات پیشنهادات و انتقادات محترمانه و سازنده رو محترمانه میپذیرم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی .مال من دقیقا یه بار زیر گردنم زد ،یه بار زیر بغلم یه بار هم کشاله ران .بعد چند روز رفت خودش .و ...

مریم جون دکتر نرفتی اصلا؟

و اینکه سفت بود یا نه؟ دردم داشت؟

من زیربغلم ی بار اینجوری شد. دکتر هم نرفتم مسکن خوردم چون خیلی درد داشت و کمپرس اب گرم گزاشتم سه چها ...

انشالا عزیزم دعا کن خیلی میترسم

چون تازه به خاطر سرطان یکی از عزیزامو از دست دادم

هیچی .مال من دقیقا یه بار زیر گردنم زد ،یه بار زیر بغلم یه بار هم کشاله ران .بعد چند روز رفت خودش .و ...

راستی عزیزم نفهمیدی علتش چیه؟

ینی سرماخوردگی چیزی نداشتی؟

انشالا عزیزم دعا کن خیلی میترسم چون تازه به خاطر سرطان یکی از عزیزامو از دست دادم

روحشون شاد

انشالله که چیزی نیس و ی التهاب سادست.

دنیا نیارزد آنکه پریشان کنی دلی/ زینهار بد مکن که نکردست عاقلی❤ من ادعا میکنم آدم منعطفی هستم، در همین راستا نظرات پیشنهادات و انتقادات محترمانه و سازنده رو محترمانه میپذیرم🌹