2777
2789

عزیزان کسی در مورد مربیگری بدنسازی، شرایط ، آزمونها منابع و هزینش اطلاعی داره؟ اصلا کسی تا حالا خودش یا نزدیکانش برای مربیگری اقدامی کردن که اطلاعاتش رو در اختیار ما هم بذارن؟ ممنونم 

خیلی شغل جذابیه

خیلی جذابه مخصوصا اینکه خودت با علاقه و عشق توی این رشته فعالیت داری و هدفت پول در اوردن نباشه . هدفم اینه توی چیزی که بهش علاقه دارم فعالیت کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موفق میشی چون علاقه داری هیکلت خیلی خوشگله نه؟😍

همین تعریف و تمجید مربیام و هم باشگاهیام باعث شد انگیزم بیشتر بشه . چون اندامم عضله ای هم شده. البته نه هیکل مردونه و گنده

باید حداقل فوق دیپلم داشته باشی  وکلی  کلاس هست که باید بری

من لیسانس دارم. اطلاعاته دیگه ای هم دارین؟ اینکه از کجا باید شروع کرد . البته فعلا ترجیح میدم از مربیام راهنمایی نگیرم وگرنه اطلاعاتشون بالاست.

من لیسانس دارم. اطلاعاته دیگه ای هم دارین؟ اینکه از کجا باید شروع کرد . البته فعلا ترجیح میدم از مرب ...

من نمیدونم دقیق همسرم میدونه شرایطش رو 

۶ماه کلاس داره فکر کنم

بعد کارت مربی گری میدن بهت 

باید اطلاعاتت هم بره بالا

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

من نمیدونم دقیق همسرم میدونه شرایطش رو  ۶ماه کلاس داره فکر کنم بعد کارت مربی گری میدن بهت&nbs ...

ممنون از راهنماییت عزیزم. خوشحال میشم اگر اطلاعاته بیشتری کسب کردین لطف کنین بیشتر راهنماییم کنین. ممنونم🙏❤