2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مستاجرم ..ان شالله خونه خریدم کابینتاش به سلیقه خودم درست میکنم ...یه صلوات بفرست برام که خونه دارشم😭

مرسی 

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
ول کن بابا.خونه ی خالی که عوس گذاشتن نداره انشالله پولدار میشم و وسیله میگیرم اون وقت هر روز تاپیک ...

منظورمن پز دادن واینانیس ازوسیله های خونمون سلیقه وتمیزی وچیدمان واینا....

من مستاجرم ..ان شالله خونه خریدم کابینتاش به سلیقه خودم درست میکنم ...یه صلوات بفرست برام که خونه دا ...

منم مستاجرام ارزوی خونه خریدن موند به دلم..دعا کنین مام بهریم.قول میدم عکس بزارم😆😆

با لب تاب اومدم حوصلم نمیشه بلند بشم از جام

سلام عزیزم با اجازه استارتر یه سوال داشتم من گوشیم داره ال سی دیش میسوزه تازه عوض کردم بچم ززده زمین باز میخواستم بپرسم شما که به لب تاپ واردین میشه روی لب تاپ واتساپ و تلگرام و اینستا ریخت

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
انشالله به امیدخدا به خواستت برسی عزیزم

مرسی گلم 🌼

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
منم مستاجرام ارزوی خونه خریدن موند به دلم..دعا کنین مام بهریم.قول میدم عکس بزارم😆😆

آمین⁦❤️⁩