2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=141394480]یه سایت داره اونجا میری کد ملی میزنی بعد رمز به شماره ای موبایلی که به نام خودت باشه و قبلا  ثب ...[

اول ک رفتم شمارم ب اسم خودم نبود ولی بعدش رفتم ویرایش کردم هم تو سامانه عدالت همین سایتی ک شما میگی هم تو سجام.ولی الان میرم ارزششو ببینم میگ کدملی با شماره تلفن مطابقت نداره

عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤
از سایت سجام گرفتم.بانکمم ملی هس

شما تازه کد ده رقمی سجام رو گرفتی

اگر میخای سهام عدالتتو ارزششو ببینی باید بری تو سایتpamel.sahameedalat.com

کد ملی و شماره تلفنتو بزنی ی کد میاد رو گوشیت وا رد میکنی ارزش سهام عدالتتو میبینی

کد بورسیتو بخای بگیری باید بری دفتر پیشخوان ی کارگزاری انتخاب کنی

هنوز سهام عدالتو وارد سبد سهام توی حساب کاربری بورس نکردن

هنوز اعلام نکردن کی میاد داخل پورتفو

از طریق سایت سهام عدالت 🛑 فوری 🔷از طریق سایت زیر میتونید دارایی سهام عدالتتون رو مشاهده کنید ...

میزنه کدملی و شماره تلفن مطابقت نداره در حالیک ویرایش کردم دو هفته پیش

عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤
[QUOTE=141394480]یه سایت داره اونجا میری کد ملی میزنی بعد رمز به شماره ای موبایلی که به نام خودت باش ...

باید صبر کنی تا شماره ثبت بشه طول میکشه و حتما باید شماره به نام خودت باشه

شما تازه کد ده رقمی سجام رو گرفتی اگر میخای سهام عدالتتو ارزششو ببینی باید بری تو سایتpamel.sahamee ...

اره از سایت سجام ی کد ده رقمی اومده برام.مگه همون کد بورسی نیس؟

عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤