2777
2789

از دیشب دخترم هرچی میخوره بالا میاره همش میگه آب میخوام بهش آب میدم بلافاصله بالا میاره از صبح تا حالا هم بهش هیچچی ندادم فقط وقتی آب میخواد بهش میدم چکار کنم ...میترسم ...خطرناک نیست ...😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😮

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

وا خب پاشو ببرش دکتر اومدی اینجا میپرسی که چیکار کنی؟؟؟!!!زودتر ببرش شاید مسمومیت شدید گرفته

به گل آفتابگردان گفتند: چرا شب ها سرت را پائین می اندازی؟ گفت:ستاره ها چشمک میزنند..نمی خواهم به خورشید خیانت کنم...!👈(کاربر قدیمی ام، بانوی شرقی سابق)

دکتر ببر دیگه بالا آوردن عادی نیست که

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

این ویروس جدید اسهال استفراغ که تو بچه ها اومده شاید گرفته میوه فصل مثل گیلاس و زردآلو نخورده

با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!

بهتره ببری دکتر معاینش کنه و شاید ضد تهوع بده اونجوری بدن بچه هم کم آب میشه. آبم دادنی کم کم بده . یا چای خیلی کم رنگ با نبات ولی در اسرع وقت ببر دکتر تهوع خیلی بچه رو اذیت میکنه 

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست