2777
2789

سلام خانوم ها ببخشید گلوی بچم چرک کرده تب داره سرماخورده میترسم ببرمش دکتر بخاطر کرونا بهش آزیترومایسن سرماخوردگی استامینوفن میدم چیکارکنم چرک گلوش زودترخوب بشه

دخترم دنیامه😍😍😍😉😉😎

حتما ببر دکتر..شما که نمیتونی تشخیص بدی باکتریایی هست یا ویروسی..اگه ویروسی باشه وانتی بیوتیک بدی دورازجون بیچاره میشه بچه..من کادردرمانم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما ببر دکتر..شما که نمیتونی تشخیص بدی باکتریایی هست یا ویروسی..اگه ویروسی باشه وانتی بیوتیک بدی دو ...

ممنون عزیزم اخه بخاطر کرونا میترسم پس ببرمش خب ینی آزیترومایسن ندم؟ 

دخترم دنیامه😍😍😍😉😉😎
ممنون عزیزم اخه بخاطر کرونا میترسم پس ببرمش خب ینی آزیترومایسن ندم؟ 

نه نده..ممکنه ویروسی باشه وبا انتی بیوتیک بدتربشه.ببرش دکتر..ماسک بزن..اومدی هم خونه لباساشو دربیار..حموم کنین..ی نفر نوبت بگیره بچه رو تومحیط بیمارستان نگه ندارین..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم