2777
2789
عنوان

سرطان روده

207 بازدید | 11 پست

سلام به همه دوستان 

پدر شوهر من سرطان روده داره مهر سال قبل عمل شد و قسمتی از روده رو بریدن  و روده رو مسدود کردن و براش کیسه گداشتن گه اون قسمت خوب بشه حالا دیروز رفته برای اینکه کیسه رو بردارن و روده که مسدودش کردن رو باز کنن بعد از ۷ساعت عمل  گفتن نمیشه ونزدیک انتهای روده یسری غده شبیه چربی دیدن که مشکوک شدن به اینکه دوباره غده سرطانی باشه و نمنه برداری کردن و بردن برای ازمایش 

تازه بیماری قلبی هم داره (خیلی ساله )و یکی از رگ های قبلش تو عمل قبل مشخص شد که باد کرده و خطر ناکه 

اگه میشه با دلهای پاکتون از خدا بخواید مشکلی نباشه 

خود پدر شوهرم خیلی میترسه و اگه ایندفعه بفهمه نمیشه عملش کرد و باید دوباره این کیسه باشه سکته میکنه 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشااللهخدابهترینهاروبراش مفدرکنه

ممنون عزیزم 

انشاءالله هرچی میخوای خدا بهت بده 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
چن سالشونه

۶۴

الهی عزیزم

چه طور دکتر تشخیص نداده غده چربی  و از سرطانی

بلاخره دکتر احتمال قطعی نمیده تا جواب پاتولوژی بیاد ولی درصدی میتونه تشخیص بده 

نگفت چن درصد احتمال بدخیمی هست

در کل

دوستم نگران نباش مادر منم مبتلا بود 93 عمل شدن

و چن تا از دوستان ودیدم با درگیری مجدد هنوز دارن درمان میشن و زندگی عادی خودشونو می کنن

برای ناراحتی قلبش حتما حتما مشاور قلب داشته باشه در کنار درمان جراحی و شیمی درمانیش

واقعا ممنونم از همه 

الهی عزیزم چه طور دکتر تشخیص نداده غده چربی  و از سرطانی بلاخره دکتر احتمال قطعی نمیده تا جوا ...

هنوز دکترش رک ندیدیم فقط دستیارش و پرستار اینا رو گفتن 

تحت نظر دکتر قلب هم هستن 

و چون مادر شوهرم هم چندیم سال سرطان ریه داشت و ۳سال پیش فوت شده و پدر شوهرم هم دو سالی هست که فهمیدیم و کلا همش فشار رو کل خانواده بوده

الهی انشالله که خدا شفاشون بده و خبرهای خوب بشنوید

ممنون عزیزم