2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها اگه دقت کنید حتی منافد پوست دور لبمم باز شده انقدر ک سوراخ سوراخی شده میشه اگه تحربه ای دارین ...

اسپری قابض کدلی ، ۳۰۰ فکر کنم قیمتش باشه

کاربری سوممه 🤦🏻‍♀️کابل ، آرزوهای زیبا منم خود خودم🙃🌹😘

چای سبز کیسه ای رو کمی آب جوش روش بریز درحد نمدار کردنش بعد يک قاشق عسل و یک ق شکر اضافه کن خوب مخلوط کن بذار بیست ديقه روپوستت بمونه آخرش حالت دورانی ماساژ بده و بشور ،هفته ای دوبار

الی جون من تازه عضو نی نی سایت شدم قبلا خاموش نی نی سایت رو دنبال میکردم گاهی تاپیک های شما رو هم میدیدم که در مورد یک آقا پسر تاپیک میزدی و میگفتی محبت کلامی نداره و خیلی رفتارش سرده یک جورایی با تاپیک هات آشنام از نظرم خیلی شبیه خودم احساستی هستی 

ببحشید منظور خاصی ندارم فقط الان دیدمت خواستم بهت بگم زیاد خودت رو به خاطرش ناراحت نکن سعی کن از ذهنت کم کم بیرونش کنی عزیزم 

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
بايد از دور بگيري ببينيم به فرم صورتت مياد يا نه

تو همونelooniقبلی هستی؟

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

سفیده تخم مرغ رو خوب هم بزن از حالت شلی در بیاد و یکمی زردچوبه اضافه کن و بعد ب دوستت بزن و یک لایه نازک از،دستمال کاغذی و صورتت بذار و دوباره از مواد رو دستمال کاغذی بزن و وقتی خشک شد دستمالو بکن از پوستت،البته بخاطر،کرونا چون تخم مرغ مستعد این ویروس یکمی این ماسک توصیه نمیشه،بازر زردچوبه پوستت یکمی زردرنگ میشه ک با پنبه آغشته ب شیر تمیز ميشه

مرسییی 😘😍❤❤❤ حتما انجام میدم

ببخشید عزیزم اگه از حرف من ناراحت شدی بخدا من منظوری نداشتم من الان متاهلم ولی دوران مجردیم با همچین آدمی مثل خصوصیات دوست پسر قبلیتون دوست بودم خیلی اذیتم کردم و منم افسردگی بدی گرفتم تصمیم گرفتم از زندگیم بندازمش بیرون برام سخت بود ولی شدنی بود یکجورایی وقتی تاپیک شما رو میخوندم یاد خودم افتادم و یک نصیحت خواهرانه کوچولو کردمت اگه از حرف من ناراحت شدی من عذر میخوام  

همیشه موفق باشی ❤

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍