2777
2789

منو پسرم ا نقدررررر باهاش حرف میزنیم بیچاره نمیدونه ب کی گوش بده گاهی پسرم میگه مامان شما حرف نزن ی لحظه تا من بگم😁😁😁😂

مسائل روزمره خبرای جدید ک فهمیدم شیرین کاریای پسرم...

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
اخه من حق دارم میگم مامان من به اون کاری نداره که ،ولی مادشینا خیلی رفتارشون باسیاسته اونم نمیتونه ح ...

من هرروز مرگمه چی بگم یا پیاده روی بخوایم بریم بدتر اصلا تازگیا دوست ندارم برم پیاده روی چون مرگم میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و شوهرمم زیاد حرف نمیزنیم باهم 

من اگ خبری چیزی باشه میگم ولی اون نه 

خیلی ساکته 

اعصابم بهم میریزه گاهی اوقات 

اگ من یه ساعت حرف نزنم اونم هیچی نمیگه 😥

اینم شانس مایه 😕😕

خدایا به خودت سپردم همه چیو .... 
من هرروز مرگمه چی بگم یا پیاده روی بخوایم بریم بدتر اصلا تازگیا دوست ندارم برم پیاده روی چون مرگم می ...

خوب حرف بزن خاطره تعریف کن شوهرت خواطره بگه تو ازش سوال بپرس اون از تو درباره یه فیلمی که نگاه میکنین نظر بده بچه دارین،،چند ساله ازدواج کردین

ببین شوهرت به چه چیزایی علاقه داره در مورد همون حرف بزنید.

مثلا بعضی مردا به فوتبال علاقه دارن. چند تا مجله ورزشی بگیر یه ذره اطلاعاتت رو بالا ببر توی اون موضوع و در موردش حرف بزنید.

یا بعضی مردا به سیاست علاقه دارن و ....

تازه اون وسط ها میتونی یه سری از عقاید اشتباهشون رو هم عوض کنی.