2777
2789

سلام،من هفته ۱۴ بارداری هستم،قند اولیه ی بارداریم ۹۹ بود که دکتر برام ازمایش قند دوساعته داد،حالا این جوابشه،به نظرتون چجوریه خوبه یا قند دارم؟🤕🤕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه عزیزم نگران نباش. 

ساده زندگی کن اما ساده عبور نکن از دنیایی که تنها یک بار تجربه اش میکنی!ساده بازگرد اما هرگز برنگرد به دنیای کسی که به زخم زدنت عادت کرده حتی اگر شاهرگ حیاتت را در دستانش یافتی!و به یاد داشته باش هیچکس ارزش شکسته شدن ارزشهایت را ندارد! "گاهی خودت را زندگی کن" 

برا شما که تو این ازمایش کاملا نرماله برا من یه کم بالا بود با رعایت رژیم کامل برطرف شد. 

ساده زندگی کن اما ساده عبور نکن از دنیایی که تنها یک بار تجربه اش میکنی!ساده بازگرد اما هرگز برنگرد به دنیای کسی که به زخم زدنت عادت کرده حتی اگر شاهرگ حیاتت را در دستانش یافتی!و به یاد داشته باش هیچکس ارزش شکسته شدن ارزشهایت را ندارد! "گاهی خودت را زندگی کن" 
خب چجور رژیمی گرفتین؟برنج و نون رو حذف‌کردین یا میخوردین؟

برنج رو یک کفگیر ناهار نون هم یک کف دست صبحانه دو تا کف دست شام به هیچ وجه شیرینی نخوردم حتی میوه هایی که قند داشتن رو هم با احتیاط مصرف کردم بماند که تو یک ماه اونم تو بارداری دو کیلو وزن کم کردم دکترم فکر کرد تهوع دارم نمیتونم غذا بخورم وقتی بهش گفتم دعوام کرد گفت میوه هارو کامل بخور برنج و نونم مثل گذشته فقط شیرینی و بستنی و شکر و قندو از قبیل اینا که قندشون بالاست رو نخور منم دیگه به حرفش گوش دادم خداروشکر قندمم دیگه بالا نرفت.