2777
2789
عنوان

بنظرتون مثبته؟

89 بازدید | 11 پست

سلام من امروز بی بی زدم منفی بود بعد دوساعت هاله افتاد با چشمم باید خیلی دقت شه  تا ببینی   تو عکس ک اصلا مشخص نیست    ۱۱ روز گذشت از پریودیم      اخرین رابطم  روز نهم پریودیم بود  اصلا زمان تخمک گذاریم نبود  ولی عقب زدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد دو ساعت اعتبار نداره مخصوصا اینکه میگی به زور دیده میشه

احتمالا چون خشک شده یه هاله بی رنگ انداخته درسته؟؟؟

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
بعد دو ساعت اعتبار نداره مخصوصا اینکه میگی به زور دیده میشه احتمالا چون خشک شده یه هاله بی رنگ اندا ...

دقیقا همینه  اول هیچی نبود   این هاله هم ب زور با چشم معلومه  مارک بی بی  هم مدیکور بود

من صب زدم چیزی دیده نشد ساعت 4 ک از سر کار برگشتم دیدم رنگی شده کم رنگ بود ولی بزورم دیده نمیشد تا ج ...

ن واسه من دقت میخاد  تا ببینی   مثلا من چشممو نزدیکش کردم   دیدم

دقیقا همینه  اول هیچی نبود   این هاله هم ب زور با چشم معلومه  مارک بی بی  هم مدی ...

پس منفی خیالت راحت اگه بچه نمیخوای

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️