سلام؛؛ بچه ها من هر روز دوس میگیرم اصلا موی زائد نمی زارم بمونه بعد از دوش اسپری میزنم و لباس راحتی می پوشم و موهامو شونه میکنم و می بندم روزی دوبار مسواک میزنم شبا قبل خواب هم کرم شب میزنم همین!! خانمایی که هر روز ارایش میکنن یا جور خاصی موهاشونو میبندن لباس خاص تو خونه می پوشن و تحسین میکنم ولی من اینجوری نیستم یعنی بلد نیستم برنامه ی خاصی ندارم میشه یادم بدید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم توی شیک و مرتب به نظر رسیدن یه چیزی ک خیلی مهمه طرز ایستادن یا نشستن هست.خیلییییی تاثیر داره توی ظاهر ادما.من خودم قوز پیدا کرده بودم و گردنم جلوتر بود.خیلی ضایع بود ولی با استفاده از کش های درمانی درست شد.همه چیت خوبه و سعی کن بی نقص باشه نشستن و راه رفتنت.موفق باشی
من تصمیم دارم کلی لباس توی خونه ای حدید و مدرن بخرم یخ میزنم به صورتم ماسک حنا واسه بدنم ماسک زغا ...
یخ واقعا تاثیر داره ؟
( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره
برا چی خوبه جوش جای جوش یا چی ؟اخت ی بار زدم پوستم سوخت
( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره