2777
2789
عنوان

چجوری بخودتون میرسید

556 بازدید | 35 پست

سلام؛؛ بچه ها من هر روز دوس میگیرم اصلا موی زائد نمی زارم بمونه بعد از دوش اسپری میزنم و لباس راحتی می پوشم و موهامو شونه میکنم و می بندم روزی دوبار مسواک میزنم شبا قبل خواب هم کرم شب میزنم همین!! خانمایی که هر روز ارایش میکنن یا جور خاصی موهاشونو میبندن لباس خاص تو خونه می پوشن و تحسین میکنم ولی من اینجوری نیستم یعنی بلد نیستم برنامه ی خاصی ندارم میشه یادم بدید

من تصمیم دارم کلی لباس توی خونه ای حدید و مدرن بخرم

یخ میزنم به صورتم

ماسک حنا واسه بدنم

ماسک زغال هر دو هفته حداقل برای جوش های سر سیاه

الوئورا هم میزنم به صورتم 

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم توی شیک و مرتب به نظر رسیدن یه چیزی ک خیلی مهمه طرز ایستادن یا نشستن هست‌.خیلییییی تاثیر داره توی ظاهر ادما.من خودم قوز پیدا کرده بودم و گردنم جلوتر بود.خیلی ضایع بود ولی با استفاده از کش های درمانی درست شد.همه چیت خوبه و سعی کن بی نقص باشه نشستن و راه رفتنت.موفق باشی

من تصمیم دارم کلی لباس توی خونه ای حدید و مدرن بخرم یخ میزنم به صورتم ماسک حنا واسه بدنم ماسک زغا ...

جدی 

ماسک زغال خوبه من سر سیاه دارم با مسواک کنم یا دندان میزنم بعد با موچین همه رو درمییارم

اگ‌موهات بلنده بباف کش موتم ست کن مثلا با رنگ صندل یا پیرهنت  این حداقل کاریه ک میتونی بکنی تو خونه ریمل و رژ بزن اگ اسپورت پوشی تیپای باحال بزن 

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🌹سومین کاربری به علت زبون درازی در حرف حق😉☝🏻
عزیزم توی شیک و مرتب به نظر رسیدن یه چیزی ک خیلی مهمه طرز ایستادن یا نشستن هست‌.خیلییییی تاثیر داره ...

منم گردنم جلوتره الان و یکم درد دارم چجوری برطرف شد عزیزم پیش چ دکتری رفتی

من تصمیم دارم کلی لباس توی خونه ای حدید و مدرن بخرم یخ میزنم به صورتم ماسک حنا واسه بدنم ماسک زغا ...

یخ واقعا تاثیر داره ؟

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 
جدی  ماسک زغال خوبه من سر سیاه دارم با مسواک کنم یا دندان میزنم بعد با موچین همه رو درمییارم

اره عزیزم میشه گفت خوبه

من خودم ماسک زغال و درست میکنم

خمیر دندان به صورتمون نزنید خیلی بده اصلا نباید به پوست زد

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
اره عزیزم

برا چی خوبه جوش جای جوش یا چی ؟اخت ی بار زدم پوستم سوخت 

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره