2777
2789

شیرینه ولی احساس میکنی یه تیکه از قلبت کنده شده و اومده بیرون،خییییییییییییییییییییییییییلی سخته

×××چگونگی برخورد در نی نی سایت به سبک فردی  که از نظر روحی روانی وعقلی در سلامت کامل به سر میبرد                                                               ۱_ابتدا با لبخند وآرامش وارد سایت میشود نه با هدف تخلیه عقده ها وکمبود های درونی                         ۲_به عنوان تاپیک توجه کامل کرده وچنانچه به آن علاقه مند بود وارد میشود                                     ۳_درصورتی که با موضوع مطرح شده توسط استارتر مخالف بود، بدون توهین، مخالفت خود را با آرامش مطرح میکند وبا فحش های زیبا، انتقام برخورد اطرافیان بی فرهنگ خود را از استارتر نمیگیرد.             ۴_درصورت نیاز به راهنمایی در حد توان راهنمایی میکند                                                                    ۵_عقاید خود را به زور وتوهین وارد حلق دیگران نمیکند                                                                   ۶_در تاپیک جدی که با هدف دریافت راهنمایی ویا تبادل نظر ایجاد شده مزه پرانی ولوده گری نمیکند.        ×××لطفا چنانچه هریک از این موارد را رعایت نمیکنیدبه هیچ عنوان وارد تبادل نظر با بنده نشوید،متشکرم😊

هییچ حسی هیییچ حسی بالاتر ولذت بخش تر از بچه داشتن نیست

وقتی بهت زل میزنه لبخند میزنه خودشو لوس میکنه سرشو میزاره روی سینه ات 

چهره معصومش بوی تنش یه دنیاااست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترکا یه ضرب المثل دارن که اگه بتونم خوب ترجمه کنم معنیش اینه که بچه مثل گوجه سبز ترش میمونه کسی که نداره دایم دلش میخواد اونی هم که داره ازترشیش دهنش جمع میشه بله بچه دارشدن هم خوب هم سخت ولی من بدی تاحالاندیدم

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

والا تو ایران جنایته

دقیقا

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

واقعا من وقتی خوابه نگاهش میکنم میبینم عاشقی رو با پسرم تجربه کردم یه عشق دوطرفه بینمون هست که هیچ وقت حسش نکرده بودم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

نمیدونم چرا😕عاشق بوی بچه ام عاشق اداطواراشم عاشق خنده های سرصبحیشم ک شیرشو خورده پوشک و لباساش عوض شده و تمیز و مرتب دست و پا میزنه ک بازی کنه و صداش دنیارو برمیداره عاشق وقتی ام ک تو ی سنی ک میرسه خودش خودکار برا خودش لالایی می خونه خوابش میبره با صدای خودش😍😍

عاشق بغل کردن و بوسیدنشم

عاشق ماما گفتنش بابا گفتنش

عاشق اینم اسباب بازی بدم دستش با تعجب نگاه کنه بزنه بشکونه داغوتشون کنه

عاشق پستونک خوردنشم

عاشق چهاردست و پا رفتنشم ک ی ادم بیکار میخواد ک جلوش رو بگیره خدایی نکرده اشتباهی نره خودشو زخمی کنه

من عاشق رسیدگی و بزرگ کردنشم اگ خدا قسمتم کنه دوروز دیگ موعدمه ازته دلم میخوام ک مثبت باشه پری نیاد و بچم تودلم باشه😭😭😭

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
خیلی عاشقانه گفتی دلم خواست

انشالا قسمت همههه بشه