2777
2789
عنوان

لاغری با زنجبیل

| مشاهده متن کامل بحث + 13702 بازدید | 46 پست
لاغر نشدی زنجبیل میخوردی

خیلی اضافه وزن ندارم اما هر کی میدید میگفت لاغر شدی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیم ساعت باید عرق بریزی پیاده روی تندهم خیلی خوبه یه دوره ای بدن استپ میکنه نباید ناامید شی باید ادا ...

اخه یمدت تیروئید کم کار داشتم خیلی چاق شدم بعد قرص خوردم کنترل شد چند کیلو کم کردم بعدش دیگع وزنم استپ کرد

شما چجوری میخوردی

پودر دارچین رو با آب جوش و کمی عسل

هروقت که احساس نفخ یا سردی معده میکردم

گاهی روزی دوبار هم میشد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اها منم امتحان میکنم امیدوارم جواب بده

میدونستی علت چاقی میتونه از سردی معده باشه

زنجبیل واقعا معجزه میکنه

میدونستی علت چاقی میتونه از سردی معده باشه زنجبیل واقعا معجزه میکنه

راستی گفتی پودر دارچینو عسل زنجبیل هم قاطیش میکردی دیگه؟؟ چون ننوشتی گفتم شاید چیزه دیگه باشه