2777
2789
موهارو ضخیم نمیکنه؟؟

نازززک ناززک میشه و کم پشت فقط روش استفادشو باید بدونی.باید همه تنتو خیس کنی یعنی بری زیر دوش بعد پودر رو غلیظ استفادش کنی بکشی رو پوست ۵ مین صبر کنی کمی خشک شه بعد با یک کاردک در جهت خلاف رشد مو بکشی روش.عالللیه.من اپیلیدی زدم بند انداختم موم زدم همین پودر موبر از همش بهتره چون اون روش های دیگه مو زیر پوستی درمیاد و داغونت میکنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نازززک ناززک میشه و کم پشت فقط روش استفادشو باید بدونی.باید همه تنتو خیس کنی یعنی بری زیر دوش بعد پو ...

آره منم همرو امتحان کردم الا این موم هم خوبه اما زمان بر و درد داره 

راستی چند روز بعدش در میاد 

به نام خداوند رنگین کمان 🌈
آره منم همرو امتحان کردم الا این موم هم خوبه اما زمان بر و درد داره  راستی چند روز بعدش در میا ...

۳_۴ روز بعد ولی وقتی درمیاد خیییلی نرمه.مخصوصا اون ناحیه موهاش خیلی نرم تر میشه😅😅

خواهرم خیلی پرمو بود الان خیییلی کم پشت و بور شده پودر میزنه

جدی ؟ پودر موبر تو چیه؟نوره یا تیزبر؟

نوره یا تیزبر اسم مارکشه؟نمیدونم من هرسری یک مارک میگیرم ولی همشون خوبن.طب سنتی میگه اینا ک بودار هستن معتبر ترند.فقط موقعی ک بسته رو باز کردی باید همونجا همشو استفاده کنی وگرن خاصیتش میره

میگن مو زیرپوستی میاره و درد داره درستن؟؟

والا من از اول راهنمایی که پشمامو میزدم اول اپیلیدی میزدم هیچوقتم زیرپوستی در نیومد بعدشم موم یا وکس دستگاه همه‌شونم دارم خودم کل بدن میزنم واسه خودم. نه زیرپوستی در اومد نه داغون شد تازه موهامم کم شدن.

نوره یا تیزبر اسم مارکشه؟نمیدونم من هرسری یک مارک میگیرم ولی همشون خوبن.طب سنتی میگه اینا ک بودار هس ...

بوی تعفن میدن ولی میگن خاصیت دارن

اما من باهاش مشکل دارم چون نصفه میزنه از ته مورو در نمیاره