2777
2789

دلیل قهرتون چی بوده

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سابقه داشت این کارش ؟ببین بعضی ها تا بهش میگن تو جمع میکنه میره خونه باباش شما که اینطور نیستی که بخ ...

نه دعوام کرد بدون هیچ دلیلی بعدم نیومد عذرخواهی کردوبیخیال بیخیال بود منم اومدم خونه بابام

من از ادم مغرور جدا نمیشم

اما اعتقاد دارم گذشته اون زمان ک میگفتن بسوز و بساز 

بستگی داره اگ احساس خوشبختی نداره اره 

ولی غرور به تنهایی باعث نمیشه من شخصا طلاق بگیرم

چون من مرد خشن دوست دارم❤

هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم  تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !
نه دعوام کرد بدون هیچ دلیلی بعدم نیومد عذرخواهی کردوبیخیال بیخیال بود منم اومدم خونه بابام

شاید میگه بدون دلیل خودت رفتی خودتم باید برگردی .کوتاه بیا بنظرم تا کی میخوای بمونی اونجا بخدا طلاق بایه بچه سخته

🙊🙊🙊🙈🙈👀
ولی نه اینجوری که سراغ بچشونگیره

اره عزیزم این میشه بی مسوولیتی 

بیین احساس خوشبختی نداری پیشش؟

ببین میتونی بدونس زندگی کنی؟

ببین بدی هاش میچربه به خوبی هاش؟

بببین میتونی پسر قشنگتو خودت تنهایی از پسش بربیایی؟

طلاق و جدایی به مراتب سخت تر از ازدواج به نظرم 

هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم  تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !