خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اما اعتقاد دارم گذشته اون زمان ک میگفتن بسوز و بساز
بستگی داره اگ احساس خوشبختی نداره اره
ولی غرور به تنهایی باعث نمیشه من شخصا طلاق بگیرم
چون من مرد خشن دوست دارم❤
هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !
بببین میتونی پسر قشنگتو خودت تنهایی از پسش بربیایی؟
طلاق و جدایی به مراتب سخت تر از ازدواج به نظرم
هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !
خانمها زود اسم طلاق رو نیارید خوب فکر کنید عجله نکنید زندگی همینه . مردا احساسشون در همین حده فقط شوهر شما نیست اینجوریه .به خاطر آینده بچتون بیشتر صبرو تحمل کنید