2777
2789
عنوان

یه سوال علمی فلسفی و تخصصی 😁 و عجیب برام پیش اومده عالم ها بیااان

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 54 پست
یهرسری آیه هست که درمورد ستونهایی میگه که اسمان و زمین رو به هم متصل کرده  همون جاذبه و دافعه ...

صبح بخیر ایران😐

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین عزیزم قضیه اینه : مورد اول در مورد اینکه گفتید چرا ما سقف میزنیم ستون احتیاج داره چون زمین دارای هسته پوسته و گوشته است هسته دارای قدرت مغناطیسی هستش بنابراین باعث نیروی گرانش میشه که همون ۹.۸ هست و باعث سقوط اجسام میشه در مورد سیب و‌گلابی گفتید سیب و‌گلابی هیچ‌کدوم هسته با خاصیت مغناطیسی ندارن پس بنابراین جذب هم نمیشن سوال بعدیتون در مورد ستون های اسمان ها شما تصور کن توی منظومه ی شمسی دوازده سیاره وجود داشته باشه این سیارات اگر نیرویی وجود نداشته باشه که از هم جدا نگهشون داره روی هم‌میفتن مثلا ماه میخوره به زمین‌ بنابراین منظور از ستون های اسمان تفاوت نیروی گرانش و وجود نیروی مغناطیسی هست که باعث میشه سیارات در فاصله ی معین و در مداری مشخص قرار بگیرن  

ببین عزیزم قضیه اینه : مورد اول در مورد اینکه گفتید چرا ما سقف میزنیم ستون احتیاج داره چون زمین دارا ...

ولی روی هم افتادنه دو تا جسم 

واسه جایی هست که زیرشون جاذبه وجود داره ها😐

مثلا اگه دو تا سیب رو توی فضا ، خارج از محدوده ی جاذبه زمین یا هر سیاره ای  قرار بدیم     آیا دوتا سیب میوفتن روی هم ؟؟؟ 

ولی روی هم افتادنه دو تا جسم  واسه جایی هست که زیرشون جاذبه وجود داره ها😐 مثلا اگه دو تا ...

ببین عزیز من شما مشکل اینکه شرایط زمینی و شهودی خودتون رو با فضا مقایسه میکنید سیب روی زمین با گرانش ۹.۸ سقوط میکنه 

توی منظومه ی شمسی از دو نظر میشه مورد بحث قرار داد یکی فیزیک‌کلاسیک یکی فیزیک جدید علت اینکه چرا سیارات سقوط نمیکنن از نظر کلاسیک نیرویی هستش که بین سیارات وجود داره حالا بر اساس قوانینی که هست باعث میشه سرعت مداری حفظ بشه اما ثابت نیست به همین دلیل سیارات برخورد ندارن حالا شما فکر کنید زمان پیامبر منظور خدا همچین مسئله ای بوده البته نظریه ی فیزیک جدید هم هست که از حوصله خارجه 

درآغاز آفرینش زمین تعادل نداشت.پس خداوند زمین رو به وسیله ی ستونهایی به آسمان وصل کرد و به زمین آرام و قرار داد.حالامنظور از  اون ستونها میتونه همون قدرتی باشه که سیارات رو در فضا در یک مدار ثابت نگهداشته.دیگه سوادم ببشتر از این یاری نمیکنه که بخوام بیشتر و واضحتر توضیح بدم😊

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
یعنی یه سیب و یه گلابی رو بزاریم جفت هم   همدیگه رو جذب میکنن؟ 😐

عزیزم چون جرمشون خیلییییییییییییییییی کمه نه نمیشه برو ببین خورشید چقدیه😂

حلالم کنید و خدانگهدار   

اتفاقا خیلی این سوال ها خوب و قشنگ اصلا هم پرسیدن اشکالی نداره فقط من خودم تو حوضه تخصص نیست باید از یه مفسر یا اندیشمند اسلامی پرسیده بشه... ولی واقعا کشف  این چیز ها لذت خاص خودش رو داره😊

لطفا اکانت پاک شود
ببین عزیز من شما مشکل اینکه شرایط زمینی و شهودی خودتون رو با فضا مقایسه میکنید سیب روی زمین با گرانش ...

مشکل شما هم اینه که زیادی ماستا رو میریزید تو قیمه ها 

و یه مقدار زیادی فاز فیزیکدان بودن گرفتید 

اینا ک شما میگید درسای کلاس هفتم ماست 

الکی  نمیشه همه چی رو به هم ربط داد 

روش شهودی چه ربطی به فیزیک داره  ؟ کی از روش شهودی استفاده کرد اخه 

روش زمینی دیگه چیه ؟

در ضمن کسی شما رو مجبور نکرده  جواب بدی  که حالا منت هم میزاری که از حوصلتون خااااارجه 

مشکل شما هم اینه که زیادی ماستا رو میریزید تو قیمه ها  و یه مقدار زیادی فاز فیزیکدان بودن گرفت ...

اول از همه که نمیخواستم جوابتو بدم ولی الان فهمیدم‌ بچه مدرسه ای بی ادبی بیش نیستی و‌حتی متوجه منظور هم نمیشی در توهمات خودت بمون دختر خوب و به اکتشافاتت برس لطفا من رو هم‌ ریپلای نکن