2777
2789
عنوان

یه سوال علمی فلسفی و تخصصی 😁 و عجیب برام پیش اومده عالم ها بیااان

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 54 پست

بنظر من شاید اینطوریه که همونطور که زمین جاذبه داره ، آسمون هم جاذبه داره و شبیه دو قطب هم نام آهن ربا که هم دیگه رو دفع میکنن ، زمین و دیگر کره ها آسمون رو دفع میکنن و این باعث میشه از هم در فاصله مشخصی دور بمونن 

و اون وسطاش ک فضا هست ، فاصله خنثی یی هست که نه جاذبه ی زمین میتونه ما رو جذب کنه نه آسمون 

پس در نتیجه ما در فضا معلق میمونیم 😐

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

این تصور محدود ادماس که از دید خودشون ستون رو همون ستون دیوار خونشون میبینن

اینقدر نکته توی قران خداوند فرموده که بعدها که کمی علم ما آدمها زیاد شده تونستیم درک کنیم مفهومش رو

اینم بعدها شاید بفهمیم

تنها در خانه قسمت هزار و یکم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تصور محدود ادماس که از دید خودشون ستون رو همون ستون دیوار خونشون میبینن اینقدر نکته توی قران خد ...

شکی نیست 

خب شاید الان وقتش رسیده که به این نکتش هم پی ببریم 😊

شاید منظور از اون ستون ها نیروی گرانش بین سیارات مختلف و بین کهکشان هاست. نیروی جاذبه فقط روی زمین نیست! قانون نیوتون: هر جسمی به جسم دیگه نیرو وارد میکنه! ایت قانون شامل اجسام عظیم در فضا هم میشه عزیز من

مثل خونه نقی معمولی نیاز به ستون داشت تا نریزه

الا دختر تو مادر داری یا نه  ♪♩  نشونی از برادر داری یا نه ♪♩  همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩  نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩  شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد  ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت  ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد  ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا  ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم 
شاید منظور از اون ستون ها نیروی گرانش بین سیارات مختلف و بین کهکشان هاست. نیروی جاذبه فقط روی زمین ن ...

منکه نفهمیدم شما چی گفتی چون پستتون بر عکس اومد واسه من 😢

ولی خط اولشو تونستم بخونم و کاملا هم باهاتون موافق بودم چون نظر خودمم همینه

حالا یه چیزیم هستا. شاید باید جایی فراتر از کهکشان خودمون دنبال جوابش بگردیم. ماکه نمی دونیم چن تا کهکشان وجود داره یا جهان تا کجا ادامه داره اصلا تموم میشه جایی یا نه. شاید باید خیلی دور بریم از هزاران کهکشان بگذریم تا به جواب برسیم. آسمانها این یه تیکه نیست که

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
حالا یه چیزیم هستا. شاید باید جایی فراتر از کهکشان خودمون دنبال جوابش بگردیم. ماکه نمی دونیم چن تا ک ...

یعنی با همین نمیدونم گفتن خودمون رو کنار بکشیم؟ 

چرا مثل بقیه کشور ها دنبال سوال نریم تا جواب رو کشف کنیم و توی کل جهان مطرح بشیم؟

بله عزیزم :))) این رو نیوتن کشف کرده! شما زیاد بهش فکر نکن

بله؟ 

پس چرا تا حالا همچین اتفاقی نیوفتاده ؟ 

چرا یه فضا پیما ک به اندازه ی کافی و  کللللی از زمین دور شده    توسط زمین به پایین کشیده نشده؟

چرا یه سیب رو صد سال کنار یه گلابی بزاری همدیگه رو نمیکشن طرف خودشون؟

یعنی با همین نمیدونم گفتن خودمون رو کنار بکشیم؟  چرا مثل بقیه کشور ها دنبال سوال نریم تا جواب ...

نگفتم دنبالش نریم که. گفتم احتمالا باید جاهای خیلی دوری دنبال جواب باشیم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
ببین عزیز من دلیل سوال شما اینکه به علم فیزیک وارد نیستید جواب سوال شما چند صد سال پیش کشف شده 

خب منم الان گفتم اگه کسی بلده جواب بده تا بدونم ☺

بله؟  پس چرا تا حالا همچین اتفاقی نیوفتاده ؟  چرا یه فضا پیما ک به اندازه ی کافی و   ...

بخاطر اینکه این نیرو متناسب با جرمه!  هرچقدر جرم زیاد تر نیرو بیشتر. و متناسب با عکس مجذور فاصله هست، هرچقدر فاصله بیشتر، نیرو کمتر. برو سه تا قانون نیوتن رو بخون کاملا متوجه این قضیه میشی. این ماجرا ثابت شده. 

یهرسری آیه هست که درمورد ستونهایی میگه که اسمان و زمین رو به هم متصل کرده 

همون جاذبه و دافعه میشه ستونهایی که برا ما قابل مشاهده نیستن  

همسرم تو را دوست دارم ؛♥️و این دوست داشتن !حقیقتی است که مرا به زندگیدلبسته میکند ...💋