2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پولداره ولی میگه ندارررررررررررم 😷😷

اه نامزد منم می‌گفت ندارم ولی در عرض یک دقیقه ۳۰ میلیون داد برا ماشین رفیقش ، پفتل بیخودی رو اه ، بهتر رفت

یک عدد ترکیده. کاربری دست دو نفره دوستان 🤦🤦🤦

بنظرمن پول باشه آرامش و تفاهم وعلاقه هم هست ودرنتیجه خوشبختی 

من باعاشق ازدواج کردم عشقی که زبونزد شدم الان ۵ساله ازدواج کردیم انقدر توشرایط سخت مالی بودم ازش متنفرشدم فقط به فکر پولم همین

بستگی به این داره که منظورت از پولدار چی باشه... ما که سکوی نفتی و ویلا و ماشین آخرین سیستم و اینا نداریم....

ولی خب خداروشکر خونه و ماشین داریم یه آپارتمان هم داریم می گیریم....

ولی خب قطعا هر خانواده ای دغدغه های خودشونو دارن دیگه... هیچ انسان مطلقا بدون مشکلی در دنیا وجود نداره

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  
اه نامزد منم می‌گفت ندارم ولی در عرض یک دقیقه ۳۰ میلیون داد برا ماشین رفیقش ، پفتل بیخودی رو اه ، به ...

خیلی بد   لاقل میگه نمیدم میگفت نمیدم بهت پول میگفتم خسیسه ولی میگه ندارم دروغ. هم بهش اضا ف میشه

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  

پول خوشبختی نمیاره عزیزم. ولی نبودش بدبختی میاره😂

شوهرم وضع مالی خوبی داره ولی چیزی که باعث میشه احساس خوشبختی کنم اینه که دوسم داره. اخلاق خوبی داره و میدونه چطور باهام رفتار کنه

پول مهمه ولی نه به اندازه اخلاق و عشق بینتون

خب چرا مشکلتون چیه 

عزیزم مشکلات ک زیاد

اوایلش رابطه سابق همسرم وقتی که ما توی دوره آشنایی بودیم

اذیت شدن و حساسیت های من به مراتب 

تولد فرزندامون از هم دورتر شدیم

و کم کم سردتر و سردتر

و این اواخر سر این که چرا توی فلان مهمونی اول تو پیام ندادی بحث میکردیم

و زندگیمون کاملا جهنم بود

حتی خودمم دلیلش نمیدونم😔

خیلی کارها خیلی گذشت و مشاوره برای زندگیمون انجام داد ولی نشد😔😔

الانم همسرم درخواست جدایی داده😔😭ولی من بخاطر بچه هام و علاقه ک بهش دارم واقعا تمایل ندارم به جدایی

ولی غرورمم اجازه التماس نمیده

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚
خوشبختم اما پولدارا بدتر خسیسن اگه با متوسط،ازدواج کنی از ترس ابروشم شده واست سنگ تموم میذاره

اینکه پولدارا خسیسن به نظرم یه جمله غلطه

خسیس بودن یا نبودن به خود فرد بستگی داره، به خانوادش، به شخصیتش...

من شوهرم متنفره از کسایی که پولدارن ولی ازش لذت نمیبرن

اینکه پولدارا خسیسن به نظرم یه جمله غلطه خسیس بودن یا نبودن به خود فرد بستگی داره، به خانوادش، به ش ...

والا متم متنفرم از اینجور ادما...اما باید قبول کنیم پولدارا حداقل یه نسلشون قناعت کرده که ب اینجا برسن،شوهرم خسیس نیس پدرش چون از کارگری شروع کرده پول خرج کردن براش عذابه

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر