2777
2789
عنوان

اینم شد دندون اخه😣

174 بازدید | 9 پست

دندون عقلم کاله شده(  توش خالی شده) ....

داشتم غذا میخوردم توش نون رفت به درد امد بشدت ..الانم هم دنتافرت زدم بی درد نشد همم اسپری لیدوکائین روش زدم الان همه دهنم بی حس شده الا دندونم😩😩

خدایا این چه بلایی بود نازل شد بر من اخه😣😣

اللهم عجل لولیک الفرج..

من دندون عقلم سوراخ شده بود نون پنیر گردو میخوردم یه تیکه گردو رفت تو سوراخ خورد به عصب چنان دردی گرفت که 3 متر پریدم هوا کله م خورد تو سقف . فرداش رفتم 700 هزار تومن دادم جراحیش کردم کشیدمش بیرون . الان در آرامشم

کاربر آقا هستم / تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است , با فحاشی کردن به دیگران فقط تربیت بی مقدار خودتون رو نشون میدید  

میدونم داری چی میگی... من دندون اینجوری داشتم، اینقدر سختی کشیدممممم، ولی رفتم دندون پزشکی، عصب کشی کردم و دندون درست شد بالاخره، الان راحت غذا میخورم. اینو بدون، تا نری دندون پزشکی، هیچی درست نمیشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم داری چی میگی... من دندون اینجوری داشتم، اینقدر سختی کشیدممممم، ولی رفتم دندون پزشکی، عصب کشی ...

اخه میترسم . بخاطر کرونا ....

دیگه هیچ بی حسی هم روش اثر نمیکنه😣😥

اللهم عجل لولیک الفرج..
من دندون عقلم سوراخ شده بود نون پنیر گردو میخوردم یه تیکه گردو رفت تو سوراخ خورد به عصب چنان دردی گر ...

دقیقا همونجوری شدم ... دندون پزشک گف باید جراحی شه ولی هزینه ها خیلی بالاس 

اللهم عجل لولیک الفرج..
بهترین راه اینه که سریع بری دندون پزشکی  من از زمانی که رفتم دندون هامو درست کردم، همیشه مسواک ...

اره ...فردا حتما میرم هرجور شده ....

الانم گرسنه شدم هیچی نمیتونم بخورم.😢

اللهم عجل لولیک الفرج..