2777
2789
عنوان

وجدانن چرا بعضیا تو سایت اینطورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 28 پست
تاپیک عکسم میرن میبینن عکس نیست گزارش میزنن انگار مثلا پول میگیری ازشون 

دقیقا بعضیا خیلی اعصاب خوردکنن من بیشتر ازین اعصابم خورد میشه که من ی تاپیک میزنم ی سوال دارم کمک میخوام شک ندارم خیلیا تجربه دارن اصن مگه میشه موضوع زنونه ولی کسی تجربه نداشته باشه ولی میپرن تو تاپیکای عکس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما نسلی هستیم که می خواهیم بین مجازی و واقعی تشابه ببینیم 

در نهایت میفهمیم که واقعیت یک دروغ بزرگ و مجازی توهمی بزرگ تر است

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود!

من که تا جایی که بتونم به همه کمک میکنم. مگر این که تجربه ای نداشته باشم درباره ‌ی موضوع.

تاپیک عکس هم برای امر به معروف و نهی از منکر میرم 😂هی میگم نذارید سو استفاده میشه از عکستون البته کو گوش شنوا! 

راستی به نظر من اکثر تاپیکای اسکرین دار دروغه. یعنی خیلی تابلو اسکرین شات میسازن و مکالمه دروغه.. 

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
من که تا جایی که بتونم به همه کمک میکنم. مگر این که تجربه ای نداشته باشم درباره ‌ی موضوع.  تاپ ...

میشه منو یکم امر به معروف کنی در مورد عکس

خب مثلا در مورد یه بیماری یا همچین مواردی سوال داشته باشن که همه اطلاع ندارن😊کلا تاپیک مادرشوهری..ک ...

بیماری نه مثلا چ تاپیکای خودم چه تاپیکای بعضیارو میبینم ی سوال زنونه پرسیده ی نفر ج نداده و بعضیا هم راهنمایی نکنن اما وقتی میان داغ دل ادمو تازه میکنن هی اسکرین اسکرین میکنن 

بیماری نه مثلا چ تاپیکای خودم چه تاپیکای بعضیارو میبینم ی سوال زنونه پرسیده ی نفر ج نداده و بعضیا هم ...

دیدم اتفاقا..من تو همچین تاپیکای که میگی میرم..میخونم ولی وقتی هیچی بلد نیستم میام بیرون😊😊

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
من که تا جایی که بتونم به همه کمک میکنم. مگر این که تجربه ای نداشته باشم درباره ‌ی موضوع.  تاپ ...

دقیقاااااا بعضیا کاملا تابلوعه ک خودشون با ی خ دیگه میدن اینجور ادما عنوان تاپیکشون خیلی جنجالیه جوری ک هیچکسسسس نمیتونه واردش نشه نمیدونم اگه برن جزو پربازدیدا چ مدالی بهشون میدن

میشه منو یکم امر به معروف کنی در مورد عکس

😂😂 اگه گوش شنوا داری چش :)

فرزندم عکست رو اینجا نذار. به هزار و یک دلیل. دلیل هزارم این که از عکست به طرز بدی سو استفاده میشه. حتی اگه حذفش کنی کلی آدم اون لحظه سیوش کردن! دلیل هزار و یکم هم این هست که اعتماد به نفس داشته باشیم همیشه. ما نیازی به تایید کلی غریبه برای زیباییمون نداریم.

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
😂😂 اگه گوش شنوا داری چش :) فرزندم عکست رو اینجا نذار. به هزار و یک دلیل. دلیل هزارم این که از عکس ...

اینا نهی از منکر بود

امر به معروف کن خواهر جان

دقیقاااااا بعضیا کاملا تابلوعه ک خودشون با ی خ دیگه میدن اینجور ادما عنوان تاپیکشون خیلی جنجالیه جور ...

بلی بلی 

مرسی تاپیک زدی تونستم این نظرمو بگم :) 

میترسیدم خودم تاپیک بزنم بگم و اونایی که اهلشن بیان دعوا :))

اینا نهی از منکر بود امر به معروف کن خواهر جان

چش 

برو جلو اینه روزی بیست بار بگو خیلی خوشگلم و نیازی به تایید بقیه ندارم. 😉

بلی بلی  مرسی تاپیک زدی تونستم این نظرمو بگم :)  میترسیدم خودم تاپیک بزنم بگم و اونایی ک ...

نهههه اصن تو زدی هم منو تگ کن خودم میام دعوا😎

حرف حق برای بعضیا تلخه چه میشه کرد والا ، ازین بچه بازیاشون بدم میاد یا تو تاپیک پوستی بعضیا ک مشاور پنبه ریز نفیس هستن میان ب روش های خاص خودشون تبلیغ میکنن