سلام دوستان وقت بخیر من ۳ ام خرداد پریود بودم روز دوم پری (عذر میخوام میدونم اشتباه کردم وعقدم )از عقب رابطه داشتم بعد دوتا قرص اورژانسی ۷۵%خوردم(میدونم از عقب باردار نمیشه شد)بعد دوروز پریودم قطع شد از فرداش باز پریود شدم یروز لک بینی شدم بعد ۱۸ روز رفتم بتا دادم ازمایشم ۰ بود بی بی چکم هم منفی از دیروز افتادم به خونریزی اما روپد نمیاد لخته های ریز حالا نمیدونم امکان بارداری هست یانه ؟بعد ۱۸ روز بعد رابطه بتا نشون میده یان؟این خونریزی قاعدگیه یانع؟
باردار نمیشی ولی خداوکیلی تو پری رابطه نداشته باش خودت رو از چشم ننداز کثیف بازیه
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اشتبا۶ کردی قرص اورژانسی خوردی بدنتو کلا ریخته بهم نباید میخوردی اخه از پشت که ادم حامله نمیشه اونم تو روزای پریودی
بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه
عزیزم بنظرم قرص اورژانس کرده سیستم بدنتو ریخته بهم
بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه
ما از جلو با مصیبت حامله شدیم تو توهم بارداری ازعقب رو زدی فقط شوخیه
میدونم😂اما خوب میترسم خیلی خانوادم مخالف رابطه تو عقدن همسرمم ۴ ساله منتظره بخدا خودم تو عذابم الان این لخته ها هیچ یسری میگن ۱۸ روز بعد رابطه زوده رفتی بتا یسری میگن تو ۶ روز نشون میده این بدترم میکنه