2777
2789

تجربه ایی دارین درباره سوختگی یه دست کامل با مشعل سوخته حین کار دکتر پانسمان کرده مورفینم زدیم دارو هم داده چه کارایی انجام بدیم برطرف بشه زود

زینگ

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروشو که دکتر باید بده ولی به هیچ عنوان افتاب نخوره چون پوست جدید که درمیاد خیلی حساسه و با آفتاب تیره تر میشه 

نکته دوم پوستهای مرده را نکنید اجازه بدین حودشون بیفتن 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

عسل اصل بزنی خوبه.. نه عفونت میکنه نه جاش میمونه..اگر سوختگیش عمیق.. برو داروخونه بگو ازین پدهای کامفیل بدن.. بیشتر برای زخم بستر استفاده شده و شناخته شده .. ولی کاربردش برای سوختگی جراحات عمیق براثر تصادف و.. هست.. گرون.. ولی عالیه.. من نوجونی هام دوره شو دیدم ولی الان فراموش کردم فقط انقدر بگم که عالیه.. تو خارج به جای بخیه از سایز کوچیک اون میزنن ولی تو ایران بخیه خرکی میزنن هم جای زخم میمونه هم سوراخهای بخیه..تو ایران میگن بذار زخم خشک شه عفونت نکنه خیلی زمان میبره تا خوب شه..این پانسمان نمیذاره زخم خشک شه و مرطوب میمونه و بدن سریعتر ترمیم میکنه..

اثر مسکن بره زخمش میسوزه.. خدا شفا بده.. خیلی سخته

ببین من سوخته بودم کلا بدجور البته بالیزر پوستم کنده شده بود زینک اکساید زدم خوب شدم

عزیزم سلام من بالیزر سوختم الان یه ساله جاش نرفته مال شما چقد طول کشید تا جاش رفت؟