2777
2789
عنوان

نی نی یارلطفا.....

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 45 پست
سلام ببخشید اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی☺

تو منو ببخش اگه باعث شدم ناراحت بشی گلم    

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    
تو منو ببخش اگه باعث شدم ناراحت بشی گلم      

نه عزیزم❤

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم❤

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

سلام عزیزم من فکر کردم مثله هکیشه داری سریه سرم میزاری برا همون میپرسیدم وگرنه خیلی دوست داشتم بدونم که ازدواج کردی یا نه 😃 حتی خیلیییی خوشحال میشدم😃 

ولی دیدم نگفتی ناراحت خیلی سدم😢 گفتم شاید من غریبم یا شاید داره شوخی یا ... 

من هیچ وقت تیکه نمیندلزم 😃 من اهله تیکه انداختن نیستم چون خودم خوشم نمیاد اگر فمر میکنی من تیکه انداختم بدون که منو خوب نشناختی یا شایدم اعصابم از  جایی عصابم خورد بوده یا شاید هم چون اون روز گفتی دوستیمون تموم شده فککردم بزور برگشتی😃 ولی من تو رو رفیقه خودم میدونم حتی اگر تو ندونی منو رفیقت 😊 

فقط خواستم بگم هر بدی خوبی دیدی حلتل گن بلاخره مرگ هر ادمی خبر نمیده شایپ منم مردم تو همین چند روز پس حلالم کن خدانگهدارت مواظب خودت خیلی باش😙از دور میبوسمت 😙

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

https://www.ninisite.com/user/642ec9f4-954c-49ff-97e1-556b1fe19719/9mahmahi

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
سلام عزیزم من فکر کردم مثله هکیشه داری سریه سرم میزاری برا همون میپرسیدم وگرنه خیلی دوست داشتم بدونم ...

مطمعنی رفیق خودت میدونیش ؟؟؟

اگه یکیو واقعا رفیق خودت بدونی و دوسش داشته باشی هیچوقت بهش تیکه نمیدازی هیچوقت حتی اگه اعصاب خورده با کنایه باهاش حرف نمیزنی 

اینو گفتم تا بدونی رفیق یعنی چی

حداقلش اگه میخای درمورد زندگی دیگران تیکه بندازی ی نگاه به زندگی خودت بکنی بد نیست 

دیگه ام بهش درخواست دوستی نده 

مطمعنی رفیق خودت میدونیش ؟؟؟ اگه یکیو واقعا رفیق خودت بدونی و دوسش داشته باشی هیچوقت بهش تیکه نمیدا ...

عزیرم من بهش تیکه ننداحتم 

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

اگر راست میگی نگار بگو من بهت چی نیکه ای نداشختم که نمیدونم و یادم نکیاد

مطمعنی رفیق خودت میدونیش ؟؟؟ اگه یکیو واقعا رفیق خودت بدونی و دوسش داشته باشی هیچوقت بهش تیکه نمیدا ...

گسی بهش درخواست دوستی نداد😕

بعدشم من طوری حرف میزنم که دله کسی نشکته و هیچ وقت له دستی دله کسی نشکستم اینو نمیدونی بدوم 

سومن هم اینکه خدایا وجود دا ه اون دنیا شما و نگار به دستی دله ادمو میشکنین ولی من حتی اگر بشکنم خبر نداشتم اون باید بهم میگفت من از این فلان حرف خوشم نمیاد منم دیگه نمیگفتم مگه من تو دله ادما هستم که بفهمم چی خوششون میاد چی نه 

@ماه_تنها  سلام عزیزم خوبی

یهو دلم تنگ شد🙁💙

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤
@ماه_تنها    سلام عزیزم خوبی یهو دلم تنگ شد🙁💙

سلام عزیزم خوبی ؟؟؟

تو تعلیق نشده بودی ؟؟؟

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
سلام عزیزم خوبی ؟؟؟ تو تعلیق نشده بودی ؟؟؟

فداتشم خوبم تو چطوری 

اره تعلیق شده بودم اومدم دوباره

چ خوب ک برگشتی عزیزم 😍

💙فداتشم