2777
2789
عنوان

چیکار کنم نیوفتم😭😭

2741 بازدید | 27 پست

امتحان نهایی فیزیک دادم امروز اگه خیلی دست بالا حساب کنه 5 میشم. 

چیکار کنم نیوفتم؟؟ 

من همیشه نمره فیزیکم خوب بوده ولی هیچیییی نخونده بودم امسال ن برا امتحان امروز ن در طول سال.. 

مستمر ترم اولم 18 بود پایانیش 15، مستمر ترم دوم چند داده باشه پاس میشم؟😭😭😭

چیکار کنم؟ این نمره ها و معدلم جایی تاثیر نداره برا شغل اینده؟ 😭😭

هرچی به آدما نزدیک تر میشی میفهمی درخششون به خاطر خورده شیشه هاشونه
تا لیست اعلام نشده، منت کشی کن، بگو یه پروژه بهت بده کاربکنی تا مستمر رو بالا بده

لیستارو رد کردن اداره.. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دانشجویی دیگه؟اگه بیفتی و ترم های بعد با نمره ی بالای ۱۴ قبول شی اون نمره ی بد رو از تو معدل کلت در میارن و حساب نمیشه ،معدلت بالا میره 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
دانشجویی دیگه؟اگه بیفتی و ترم های بعد با نمره ی بالای ۱۴ قبول شی اون نمره ی بد رو از تو معدل کلت در ...

البته اگه میتونی ترم های آینده برداری ، حتما تو گوگل سرچ کن دانشگاه ها هم شاید قانوناشون فرق داشته باشه 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
دانشجویی دیگه؟اگه بیفتی و ترم های بعد با نمره ی بالای ۱۴ قبول شی اون نمره ی بد رو از تو معدل کلت در ...

ن امسال میخوام دیپلم بگیرم دوازدهمم

در مورد دوازدهمیا نمیدونی؟ 

با توجه به نمره مستمرتون رو برگه اگر 7.5 به بالا باشین پاس میشین.  در غیر اینصورت تک ماده استف ...

اگه دوباره امتحان بدم تو کارنامم میزنه قبولی شهریور یا خرداد؟ میترسم یکی ببینه ابروم بره یا جایی استخدامم نکنن

فکر نکنم، هنوز وقت داره، تلاشت رو بکن

بهش پی ام دادم الان گفتم یادتون هست چقدر برام رد کردین؟ خداکنه بالای 10 اینا رد کرده باشه

من تک ماده رو میخواستم برا ریاضی بذارم 😢😢

بهش پی ام دادم الان گفتم یادتون هست چقدر برام رد کردین؟ خداکنه بالای 10 اینا رد کرده باشه من تک ماد ...

بالای ده هم کمه، باید خیلی بالا داده باشه، حتی قبول بشی هم معدل کم میشه برای کنکور سی درصد تاثیر داره، معدل دیپلم هم پایین میشه، همون پروژه رو بگیر راجع به یه چیزی تحقیق توپ بکن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷