2777
2789
عنوان

خانومایی که بیمارستان دولتی زایمان کردید خواهش میکنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 7146 بازدید | 25 پست
آ راستی این اتاق خصوصی که میگی ینی تنها شما تو اتاق بودی چجوری بود اتاقش و امکاناتش؟ موقع بخیه بی ح ...

بله من بودم باتخت زایمان وتخت کودک باسرویس هاینی هرکس تواتاق خودش بود جداجدابوددرم میتونستی ببندی وسایل زایمان ودارووسرم وچیزای لازمم بودتوش ازهنگام دردات میری توش تازایمان کنی وبابچه بیایی بیرون.موقع بخیه ام بی حسی فک کنم زدن چون چیزی متوجه نشدم

بله من بودم باتخت زایمان وتخت کودک باسرویس هاینی هرکس تواتاق خودش بود جداجدابوددرم میتونستی ببندی وس ...

خوبه که اتاق خصوصی اونم تو این اوضاع کرونا الان

چند تا آشناها هم بهارلو زایمان کردن

خودم بین بهارلو و کاشانی موندم 

حسم اصلا نسبت به این بیمارستان نزدیک خودمون خوب نیس چون همراه کسی بودم برخوردشون خوب نیس دستگاه و امکانات خاصی هم نداره اگه مشکلی پیش بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه که اتاق خصوصی اونم تو این اوضاع کرونا الان چند تا آشناها هم بهارلو زایمان کردن خودم بین بهارل ...

اره خیلی خوبه من ک راضی بودم ولی ملاقاتی نداره الانم ک کرونااومده همه بیمارستاناهمراه نمیزارن ببری

اره خیلی خوبه من ک راضی بودم ولی ملاقاتی نداره الانم ک کرونااومده همه بیمارستاناهمراه نمیزارن ببری

خیلی ممنون از اینکه راهنمایی کردی

اشکال نداره ملاقاتی آدم خیالش راحتتره اما بدون همراه سخته

خیلی ممنون از اینکه راهنمایی کردی اشکال نداره ملاقاتی آدم خیالش راحتتره اما بدون همراه سخته

خواهش میکنم بازم سوالی بوددرخدمتم گلم.اگه طبیعی باشی ک مشکلی نیس خودت کاراتومیکنی بچه ام ک همش خوابه دکتروپرستارام میان بالاسرت فقط موقع دستشویی بایدپاشی ک اونم تواتاقه یکروزم بیشترتوبیمارستان نیستی ک

سلام عزیزم خوبی؟ میگم شما برای زایمان رفتی بهارلو؟ 

سلام عزیزم نه نرفتم ولی ماه اخر رفتم کاشانی خیلی بد بود رسیدگی و برخوردشون اخرشم اونجا زایمان نکردم رفتم جای دیگه

من سال۹۶بیمارستان بهارلوزایمان طبیعی کردم خیلی خوب بوداتاقای زایمانشون خصوصی ووی ای پی بودینی همه چی ...

ببخشید منم برازایمان میخوام برم بهارلو بخش خصوصی داره خودتون اتاق خصوصی خواستید؟ چی گفتین لطف کنین منم راهنمایی کنید زایمان طبیعی اتاق خصوصی میخوام

ببخشید منم برازایمان میخوام برم بهارلو بخش خصوصی داره خودتون اتاق خصوصی خواستید؟ چی گفتین لطف کنین م ...

سلام گلم تازه پیامتودیدم نمیدونم زایمان کردی یان

والابخشایی ک برازایمانش بودکلابراهرنفرخصوصی بودتواتاقای جداباتمام امکاناتش خودشون میبرن اتاقای جدا میتونی قبل زایمانتم بری بخش زایمانوببینی ولی بعدزایمان میبرن بخش ک اونم ۳نفربودیم تویک اتاق

بله من بودم باتخت زایمان وتخت کودک باسرویس هاینی هرکس تواتاق خودش بود جداجدابوددرم میتونستی ببندی وس ...

سلام عزیزم خوبی؟

گلم شما بیمارستان بهارلو زایمان کردی راضی بودی؟رفتار پرسنل و پرستارا چجور بود؟

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻

سلام عزیزم خوبی؟گلم شما بیمارستان بهارلو زایمان کردی راضی بودی؟رفتار پرسنل و پرستارا چجور بود؟

سلام ممنونم شماخوبی

بله اولین زایمانم اونجا بود ازجهت امکانات خوب بود ولی رفتار پرستاررو نمیپسندم چون ولم کرده بودن اگرجیغ ودادهمسرم نبود نمیومدن بالاسرم وباید ساعتهادردمیکشیدم وهمه کاراباپرستارابودحتی بخیه زدن دکترابالاسرشون نگاه میکردن