2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره اوایل از اکثر خانما پایینه،، منم هفته 20 کم کم رفت بالا،، اما کار سنگین نکن 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

اره مال من هفته ۱۱ گف پایبنه بعدش سوار تسانسور شد تشریف اورد بالا 

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
اره اوایل از اکثر خانما پایینه،، منم هفته 20 کم کم رفت بالا،، اما کار سنگین نکن 

آخ درد همین کار سنگین 

تا دلت بخواد کارسنگین دارم

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
واقعا ؟ خدا رو شکر امید وار باشم 

اره بابا.نترس .تازه من استراحتم نکردم عین قبل فعالیت داشتم

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 

دکتر به من گفت کارسنگین.زیاد سرپا ایستادن.نزدیکی.پیاده روی ممنوع.رعایت کردم ۱۸ هفتگی رفت بالا

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*
آخ درد همین کار سنگین  تا دلت بخواد کارسنگین دارم

منم مثه شما بودم نمیخام بترسونت دکتر گف استراحت کن اهمیت ندادم بچه با کیسه اب اومد تو واژن هفته 22،،،کارا خدا برام مونده سرکلاژ شدم الانم سه ماهه فقط خوابیدم میگم کاش همون موقع رعایت میکردم 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد))