2777
2789
عنوان

نوزاد بد قلق

1543 بازدید | 26 پست

توروخدا کمکم کنید پسرم۵ ماهشه شدیدا بد قلقه خوابش بیاد خونه رو میذاره رو سرش از وقتی بیدار میشه کلا فقط ۱۰ دقیقه ساکته بقیشو گریه میکنه قبلا راه میبردمش میخوابید الان اینجوریم نمیخوابه خیلی خسته و عصبی شدم نمیدونم چیکارش کنم واقعا کم آوردم 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید سیر نمیشه، گشنشه

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم

شاید جاییش درد میکنه بد قلق نیست دختر من یک ماه نیمشه کولیک و رفلاکس داره برا منم بدخواب ولی اذیت نمیکنه اونقد چون دیگه میدونم یا دلش درد میکنه یا جاشه یا هنوز گشنشه 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

من پسرم دو سه  ساله بود از اول بد قلق پیش هر دکتری میرفتم مشورت میکردم اخرین بار ب ی دکتر گفتم من ی سوال جدای از مشکلم میتونم بپرسم.... ی پزشک جوون بود گفتم میدونم تخصصتون نیس ولی دارم تیری در تاریکی میزنم پسرم از همون اولدک دنیا اومد اذیت میکرد تا الان هم بدتر شده ک بهتر نشده تو این سه سال چند برابر پیر شدم..... گفت بعصی از بچه ها اینجوری ن انشالله بزرگتر ک بشه نوجوونی اذینهاش چند برابر هم  میشه... ولی 20 -25 رو ک رد کرد خوب میشه😑😑😑 دیگه قشنگ شیر فهم شدم..  کمر همتو محکم بستم و کفش پولادین پوشیدم😁😁😁

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند