2777
2789
عنوان

کرم پودر

218 بازدید | 10 پست

سلام خانما کرم پودری که قیمتش زیاد نباشه معرفی میکنین چون در نهایت سالی کمتر از۱۰بار بخام استفاده کنم بیرون میرم یا ضد آفتاب میزنم یا پنکک واسه همین نمیخام گرون باشه.نظرتون درباره کرم پودر آکنه لاین مای چیه؟واسه مصرفی که من میخام خوبه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم پودر نارس مدل all day luminous یکی از بهترین و تاثیر گذارترین کرم پودر های کمپانی NARS نیویورک کشور آمریکاست که در سال 2020 و حجم 30 میل تولید و به بازار عرضه شد، یکی از ویژگی های این کرم پودر حرفه ای پوشش بسیار عالی و ماندگاری 16 ساعته است که دیگر نگرانی شما را بابت تمدید آرایش خود برطرف میسازد و ظاهر چهره شما را درخشان جلوه می هد. همچنین این کرم پودر nars اصل فاقد چربی و الکل بوده تا ضمانت کند که این محصول برای انواع پوست از خشک تا چرب مناسب باشد

عزیزم بهترین و جدیدترین کرم پودر که قیمتشم مناسبه کوشن هست که به کرم عکاسی معروفه گوگل بزن بخون راجبش من که خیلی راضی ام البته اگه بتونی اصلیشو پیدا کنی من الان اصلیشو از این خانم خریدم09026744639

متاسفانه یه خانم بسیار بسیار  بداخلاقه ولی خوشبختانه جنساش همه اصله

عزیزم بهترین و جدیدترین کرم پودر که قیمتشم مناسبه کوشن هست که به کرم عکاسی معروفه گوگل بزن بخون راجبش من که خیلی راضی ام البته اگه بتونی اصلیشو پیدا کنی من الان اصلیشو از این خانم خریدم09026744639

متاسفانه یه خانم بسیار بسیار  بداخلاقه ولی خوشبختانه جنساش همه اصله

عشقم من الان یه هفتس مک خریدم  عاااالیه 

بزنی دیگه هیچ کرم پودری نمیزنی 

اصلی اصلی خریدم

از این خانم۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۹

برو پیجش ببین همه راضی هسن

خانمه هم جنسش اصله هم خدایی قیمتش خیلیییییی پایین 

کیفیتش بالاس