انسانم_آرزوست۶۰۸۰ مدیر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 276 عنوان شینیون نامزدی | مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 22 پست بچه هاا لطفا کمکم کنید😢شینیون برای جشن نامزدی چجوری خوبه؟پایین،بالا،یا بازوبسته؟اگه عکسیم دارین بزارین برام لطفااا،دو تا مدلم هس الان میزارم نظر بدید می بخشم چون قلبم با بخشیدن آرام می شود،،ولی فراموش نمی کنم چون تجربه ها مرا می سازند..🤗 1399/03/25 | 14:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انسانم_آرزوست۶۰۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 276 این خوبه اولی یا دومی؟ می بخشم چون قلبم با بخشیدن آرام می شود،،ولی فراموش نمی کنم چون تجربه ها مرا می سازند..🤗
انسانم_آرزوست۶۰۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 276 عالین اینا اگر بتونن در بیارن کدومش بهتره؟؟ می بخشم چون قلبم با بخشیدن آرام می شود،،ولی فراموش نمی کنم چون تجربه ها مرا می سازند..🤗
انسانم_آرزوست۶۰۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 276 دومی بهتره بعد موهاتم رنگ نکن ب نظر من تا برا عروسیت تنوع بشه❤ دوس داشتم تو موهای خودم چند تا هایلایت بندازم فقط می بخشم چون قلبم با بخشیدن آرام می شود،،ولی فراموش نمی کنم چون تجربه ها مرا می سازند..🤗
رسپیناگللی عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 7457 اولی یا دومی؟ اولیدومی خیلی شلوغو گندستهرچی لایتو ساده تر باشه قشنگتره پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد 😍🤰🏻تاپیک دورهمی مامانای آذر99
انسانم_آرزوست۶۰۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 276 اولی دومی خیلی شلوغو گندست هرچی لایتو ساده تر باشه قشنگتره مرسی عزیزم می بخشم چون قلبم با بخشیدن آرام می شود،،ولی فراموش نمی کنم چون تجربه ها مرا می سازند..🤗
maryamii18 عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 4368 دوس داشتم تو موهای خودم چند تا هایلایت بندازم فقط عشق جان اگه میزاری هم تیره بزار ک خیلی تغییر نکنی ما اینجا این رسم رو نداریم فقط عقد و حنا و عروسیه دوشتم ک خیلی عالی بود همه چیش برا عقد موهاش مشکی بود برا حنا هایلایت کرد برا عروسی کلا رنگ کرد حالا البته برای شماست شما باید لذیت ببرید💖💖
انسانم_آرزوست۶۰۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 276 عشق جان اگه میزاری هم تیره بزار ک خیلی تغییر نکنی ما اینجا این رسم رو نداریم فقط عقد و حنا و عروسیه ... مرسی عزیزم😘😘❤ می بخشم چون قلبم با بخشیدن آرام می شود،،ولی فراموش نمی کنم چون تجربه ها مرا می سازند..🤗