2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا تو همه عروسیا چهل نفر کرونا میگیرن 😒 چند روز پیشم تیتر زده بودن چهل نفر توی عروسی شیراز ...

عزیزم اینا حاشیه درست کردنه و بخاطر شمارش و عدد اصل واقیت زیر سوال نمیره .باید پذیرفت بعضی باید زور بالای سرشون بشه وگرنه 40 نفرم بهشون نشون بدن میگن نه ایناکرونا نگرفتن سرما خوردن

زیر بارند درختان که تعلق دارند...ای خوشا سرو که از بار غم آزاد آمد...
جدیدا هرکی تاپیک میزنه در هرموضوعی... فقط منتظر تاییده

انتقادپذیری و منطق صفر

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
داماد ما انقد خره میخاد مرداد عروسی بگیره،مامانم هرچی میگه سال بعد بازم حرف خودشو میزنه

خب عزیزم بدون عروسی برن سرخونه زندگیشون درست نیست طولانی هم بشه نامزدی . بخدا هیچ اتفاقی نمیفته خودشون برن آتلیه با لباس عروس و دوماد عکس بگیرن و یه شام بین دو خانواده 

انتقادپذیری و منطق صفر

وای.. میمونمت جون.. اون تاپیک نبودی.. یکی تاپیک زده بود میخواموچاق بشم.... جاریم میاد پز پهلو و شکمش رو به من میده

بچه ها اومدن نفی کردنش از این کار... اخر سر همه رو به توهین بست.. منم که بهش گفتم وزن الانت خوبه... به منم توهین کرد 😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
وای.. میمونمت جون.. اون تاپیک نبودی.. یکی تاپیک زده بود میخواموچاق بشم.... جاریم میاد پز پهلو و شکمش ...

پهلو و شکم پز دادن داره ؟ امان ازدست این جماعت حسود که حتی به چربی های جاری هم حسادت میکنن . دیگه ازدواج به صرف بلوغ جنسی جسمی میشه همین .یه ذره طرف بلوغ عقلی و عاطفی نداره میخواد زندگی هم اداره کنه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خب عزیزم بدون عروسی برن سرخونه زندگیشون درست نیست طولانی هم بشه نامزدی . بخدا هیچ اتفاقی نمیفته خودش ...

اونجوری نمیخاد میگه حتما باید عروسی باشه،بعدشم تازه عقد کردن بلاخره میتونه یکسال عقد بمونه 

ما مرداد عروسی همسایمونه نمی خوام برم

با اینکه مطمئنم ناراحت میشن

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
ما مرداد عروسی همسایمونه نمی خوام برم با اینکه مطمئنم ناراحت میشن

ما مجلس ختم آشنامون هم نرفتیم اگه همه بگن نمیایم اونا هم دیگه مهمونی یا مجلس نمیگیرن