2777
2789
عنوان

من یه مریضی ام که خوب نمیشم...

571 بازدید | 18 پست

قدر سلامتی تون رو بدونید. البته منم ناشکر نیستم میدونم مریضیهای سختر و لاعلاج هم هست و الحمدلله مشکل من قابل کنترله. فقط یه خرده دلم گرفته. دیگه روم نمیشه جواب آزمایشم رو به دکترم نشون بدم....

مریضی طولانی آدمو خسته میکنه. اگه مادالعمر هم باشه که دیگه هیچی.

خداروشکر که همسر خوبی دارم .

بچه های سالم و صالح...

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

انشاالله خوب میشید مشکل تون چیه؟

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدابهتون سلامتی بده❤😔

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
انشاالله خوب میشید مشکل تون چیه؟

به کبدم مربوط میشه.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
به کبدم مربوط میشه.

خدا سلامتی بده بهتون میفهمم چی میگید خیلی سخته منم کمرم مشکل داره آنقدر چرخیدم آنقدر زخم زبون شنیدم هیچ کس درک نمیکنه آدمو 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

عزیزم میفهممت....منم یک و نیم ساله دارم درد میکشم...چهره م عبوس شده از بس مدام درد دارم...خسته شدم....

مشکل من نمیدونم قابل درمانه یا نه ،اما دکترم که میگه با جراحی خوب میشی....ممکنه اواخر سال عمل کنم ...کمی بچه م بزرگ بشه ،بعد ....

با ذره ذره وجودم میفهممت نازنینم 😔

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
عزیزم میفهممت....منم یک و نیم ساله دارم درد میکشم...چهره م عبوس شده از بس مدام درد دارم...خسته شدم.. ...

خیلی با بچه کوچیک سخته. خیلی...

هممون تو زندگی امتحان میشیم به نحوی شاید امتحان بزرگه زندگیت باشه  یه وقت ناامید نشی به خدا بگی چرا من    ان شاءالله خدا خودش کمکت کنه و زودی سلامتیتو به دست بیاری    

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم