کیا اینکارو انجام میدن و اوضاعشونو خدا رو به راه میکنه ؟ البته منظورم توکل بی عمل نیست خودم میدونم تلاش لازمه خیلی هم لازمه . خواستم بپرسم شما تا به حال در موردمسائل بزرگ شده توکل کنید و حل شه ؟ خدا جواب اعتمادمونو میده؟
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
خدایا من به تو اطمینان دارم و میدانم که کنترل شرایط را به دست داری. حتی اگر همهچیز به روش من پیش نرود تو گفتهای که تمام اتفاقات به نفع من دستبهدست هم میدهند. بنابراین باور دارم که آیندۀ من همچنان پر از خیر و برکت است.» قدرت رهایی ...