2777
2789
عنوان

بیاین شوهرم پسرمو داد بهم+عکس نامه

| مشاهده متن کامل بحث + 4599 بازدید | 90 پست

استارتر من چندتا تاپيكت رو خوندم، بنظر من حق با پدرته

نذار بيشتر از اين نابود بشي توي اين زندگي، شوهرت خيلي چرب زبونه

ولي اگر دودلي و دوست داري بري، وكالت بلاعزل طلاق، حق بلاعزل حضانت فرزند، و بگو خونه رو هم به نامت كنه، اگر قبول نكرد مطمئن باش بي بروبرگرد داره بهت كلك ميزنه

شوهرت اگه انقدر كه ميگه عاشقته اينا كه سهله ده تا حق ديگه هم ازش بخواي بايد چشم بسته قبول كنه

همه اينا رو توي دفتر اسناد رسمي بنويسه امضا كنه دوتا شاهد هم امضا كنن اون موقع برگرد سر زندگيت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرمن به خاطره پسرت باهش اشتی کن. ولی قبلش اگرخونه داره . بگو بزنه به نامت. وحضانت پسرت رابگیر

حتما واسه برگشتنم شرط میذارم

گاهی هیچ کس را نداشته باشی بهتر است!!! باور کن بعضی ها تنهاترت میکنن      
استارتر من چندتا تاپيكت رو خوندم، بنظر من حق با پدرته نذار بيشتر از اين نابود بشي توي اين زندگي، شو ...

ابن کارایی که میگی نیازی که به دادگاه نداره یا داره

تو اس ام اساش گفته دعوا پیش بیاد محیطو ترک میکنم البته خونوادم خ محکم وایستادن که برنگردم ولی خودم د ...

كسي كه راحت كتك ميزنه و چاقو ميكشه آدمي نيست كه روي حرفش حساب كنيد. اگه ناكارت كرده بود چي؟ ببخشيد خيلي از زن هايي كه توي كتك كاري با شوهر ناقص ميشن يا كشته ميشن اولين باري نيست كه كتك ميخورن از طرف.بچه اي كه مادرش جلوي چشمش كتك ميخوره به نظرت با چه روحيه اي بزرگ ميشه؟

قبل از هر تصميمي بريد پيش يك مشاور حرفه اي و مشورت كنيد.

استارتر من چندتا تاپيكت رو خوندم، بنظر من حق با پدرته نذار بيشتر از اين نابود بشي توي اين زندگي، شو ...

موقعی که پیشش اصلا یه کلمه هم بام حرفم نمیزنه چه برسه به زبون ریختن و محبت ولی وقتی میرم اینطوری مبکنه

ابن کارایی که میگی نیازی که به دادگاه نداره یا داره

نه نياز نداره

ولي فقط و فقط در صورتي سنديت داره كه با حضور دوتا شاهد توي دفتر اسناد رسمي نوشته بشه

دفترخونه رو هم بگو پدرت پيدا كنه كه شوهرت نتونه كلك بزنه 

اگر شوهرت گفت بيا بريم توي قباله ازدواج بنويسيم و ... قبول نكن، چون نميتوني درصورت لزوم ازش استفاده كني

بخاطر دوتا کلمه عاشقانه اش  دودل شدی!!!!

نه اینکه پسرمو راحت داد بهم  و چه میدونم کلا دودل شدم

موقعی که پیشش اصلا یه کلمه هم بام حرفم نمیزنه چه برسه به زبون ریختن و محبت ولی وقتی میرم اینطوری مبک ...

اون دلش ميخواد تو باشي تا اذيتت كنه

اگر برميگردي بمحض اينكه دست از پا خطا كرد مدرك جمع كن كه پس فردا توي دادگاه همه رو جمع كني و ازشون استفاده كني

ولي اينايي كه بهت گفتم يادت بمونه، اگر گفت بيا بهت حق طلاق بدم قبول نكني ها، حق طلاق رو همه دارن، وكالت بدون شرط و بلاعزل طلاق 

اين بلاعزل خيلي مهمه كه بعدا نتونه ازت پس بگيره

اون دلش ميخواد تو باشي تا اذيتت كنه اگر برميگردي بمحض اينكه دست از پا خطا كرد مدرك جمع كن كه پس فرد ...

حتما همینارو بهش میگم بخاطر پسرم دودلم که طلاق بگیرم اینم از اون مردا نیس راحت ول کنه بره