روی پنجه پام، کمی پایینتر از مچ، دو هفتهای هست درد داره، یه روزه که دردش شدید و قرمز شده، انگار یه کم متورم هم هست. دردش با فشار دادن بیشتر میشه.
تجربه و اطلاعاتی دارید؟
ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که میگفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو میسپارم و صبر میکنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
آخه من اصلا شما رو میشناسم که حرفی رو ناشناس بهت بزنم؟
ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که میگفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو میسپارم و صبر میکنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
رگ به رگ رو نمیدونم ولی در رفتگی باید ضربهای، پیچ خوردگیای چیزی اتفاق افتاده باشه. هیچی نشده.
رگ به رگ رو نمیدونم ولی در رفتگی باید ضربهای، پیچ خوردگیای چیزی اتفاق افتاده باشه. هیچی نشده.&nbs ...
رگ ب رگ شده احتمال زیاد ،،برا منم دومین انگشتم خواب بودم از خواب پاشدم دیدم اینقدر درد داره ک ننیتونم راه برم ،،ک مادرم با روغن داغ زیتون ماساژ داد ک خوب شد
رگ ب رگ شده احتمال زیاد ،،برا منم دومین انگشتم خواب بودم از خواب پاشدم دیدم اینقدر درد داره ک ننیتون ...
ممنونم عزیزم فردا ماساژ میدم ایشالله که خوب شه مجبور نشم تو این کرونا برم دکتر.