2777
2789

روی پنجه پام، کمی پایین‌تر از مچ، دو هفته‌ای هست درد داره، یه روزه که دردش شدید و قرمز  شده، انگار یه کم متورم هم هست. دردش با فشار دادن بیشتر می‌شه. 

تجربه و اطلاعاتی دارید؟ 

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
https://harfeto.timefriend.net/478363278

آخه من اصلا شما رو می‌شناسم که حرفی رو ناشناس بهت بزنم؟

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا رگ رو رگ شده ،،یا در رفتگی ،،

رگ به رگ رو نمی‌دونم ولی در رفتگی باید ضربه‌ای، پیچ خوردگی‌ای چیزی اتفاق افتاده باشه. هیچی نشده. 

رگ به رگ رو نمی‌دونم ولی در رفتگی باید ضربه‌ای، پیچ خوردگی‌ای چیزی اتفاق افتاده باشه. هیچی نشده.&nbs ...

رگ ب رگ شده احتمال زیاد ،،برا منم دومین انگشتم خواب بودم از خواب پاشدم دیدم اینقدر درد داره ک ننیتونم راه برم ،،ک مادرم با روغن داغ زیتون ماساژ داد ک خوب شد

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست
رگ ب رگ شده احتمال زیاد ،،برا منم دومین انگشتم خواب بودم از خواب پاشدم دیدم اینقدر درد داره ک ننیتون ...

ممنونم عزیزم فردا ماساژ می‌دم ایشالله که خوب شه مجبور نشم تو این کرونا برم دکتر.