2777
2789
عنوان

پول توجیبی چقدره بهتون میده همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی با شوهرت صحبت کن با خنده و شوخی حالش که خوبه و میدونی زمانی که پول دستشه با خنده و شوخی ازش بخواه برات پول بریزه به کارتت اگه دیدی نمیده اونوقت جدی باهاش صحبت کن از نیازهات بهش بگو 

ببخشید خانوما شماها کارت یارانه هم دست خودتونه؟ 

ن یارانه چقدره ک کارت هم داشته باشه که بخوامم بگیرم 

خدا ذلیلشون نکنه به یارانه چی میدن اخه 

الان ی کیلو گیلاس بخوای بگیری باید یارانه یه نفرو بدی یه کیلو ونیم گیلاس بگیری

ببخشید، بعد پولشو واسه خودت بر میداری؟ 

تازه 2 ماهه یارانمونو رو از خانواده هامون جدا کردیم سهم خودم که مال خودمه سهم شوهرمم اگه برا خونه چیزی لازم باشه میخرم اگه نه که خودم برمی‌دارم 

بره من ۵۰۰میده خرج میوه و اینا ک میگیرم و ۳۰۰تومنم لیزر و ۱۰۰تومن هزینه ترمیم ناخنم که میشه۹۰۰تومن ث ...

چیکارن

خدايا شکرت ان شاالله هرچي خيره همون پيش بياد 

فعلا نامزدیم

باهاش بیرون میرم هر چی میخرم همه خودش حساب میکنه

هفته ای ۵۰۰ اینام میریزه به حسابم ولی من دست نمیزنم😑چون خجالت میکشم عقد نکرده بهم پول میده هنوزم بابام خرجمو میده

من به هر چی بخوام میرسم💚

امشب بهش گفتم پول بده میگه تو یارانه دستته پول چی بدم، همش میگه من همه کارامو با اون چندرغاز انجام بدم واسه خودم لباس بخرم پس انداز کنم دکتر برم، بخدا اعصابمو خرد کرده. اصلا بهم خرجی نمیده واسه خودم. چکار کنم، به نظر شماها داره منطقی حرف میزنه؟ 

امشب بهش گفتم پول بده میگه تو یارانه دستته پول چی بدم، همش میگه من همه کارامو با اون چندرغاز انجام ب ...

نمیدونم والا

خدايا شکرت ان شاالله هرچي خيره همون پيش بياد 

پول تو جیبی نداریم 

یه حساب مشتک بادوتا کارت داریم

هرچی بخام از اون خرید میکنم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️