2777
2789
عنوان

کابینت

241 بازدید | 31 پست

سلام

خانمای عزیز قراره آشپزخونمونوکابینت کنیم ما ازکابینت ممبران خوشمون اومدچندجا رفتیم یکیشون به شوهرم گفت این کابینتا تایسال خوبنددوباره روکشش جدامیشه.حالا میخواستم سوال کنم ازتون برای کسانیکه کابینتشون ممبرانه به اینجورمشکلی برخوردند.به نظرتون ممبران خوبه یا های گلس؟

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم میخوام خونه جدیدم کابینت کنم  ولی احتمالا ام دی اف بزنیم ممبران روکش وکیوم احتمال داره کنده بشه  

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت

نه اصلا اینجور نیست اگر جنس خوب بزنید 

فقط باید جاهایی که نزدیک گاز هست با فاصله کا کنید. 

من الان 7ساله زدم هیچی نشده

من صد هزارجمعه طلب دارم ازخدا😓😓😓 جمعه های بی شما اقا حساب نیست😭😭😭 .اللهم  عجل لولیک فرج🌹🌹🌹🌹
بله به ماهم همینو گفتن

متری چقدر قیمت گرفتید  آشپزخونت چند متره

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت
های گلس اصلا ک تمیز کردنش مکافاته ممبرانم نداشتیم ولی شنیدم خوب نیس ازهمش بهتره داخل فلزی بیرون‌ md ...

فلزی رو خوب اومدی😂

من های گلس دارم ۳ساله

خیلی راحت تمیز میشه که

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

من الان ۱۰ ماهه اومدم خونه ی جدیدم ، خیلی با دقت از کابینتم نگهداری کردم تا الان مشکلی نبوده نمی دونم اگه بی دقت رفتار کنم کنده میشه یا نه ولی بما هم گفته بودن

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
نه اصلا اینجور نیست اگر جنس خوب بزنید  فقط باید جاهایی که نزدیک گاز هست با فاصله کا کنید.  ...

ممنون میفت تازگیا دارن خراب میزنن

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
فلزی رو خوب اومدی😂 من های گلس دارم ۳ساله خیلی راحت تمیز میشه که

لک نمیشه  با وجود دوتا بچه خوبه اثر انگشتاشون نمیمیونه