2777
2789

سلام خانوما ما این دومین باره که ثبت نام کرده بودیم هردفعه هم برای ۳نفر ثبت کردیم که شانس برنده شدنمون بیشتر باشه .ولی برای ما که هیچ برای کل فامیل و اشناهامونم درنیومده 

منم گفتم تاپیک بزنم ببینم تو نینی سایت برای کی دراومده

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی واقعا مجازیه؟😳

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

برای اطرافیانتون چی؟

در نیومد عشقم.... همش دروغهه

دروغ نیست عزیزم شانس هر کس دفعه ی قبل نیم درصد بود

یعنی نصف یک درصد😒

خب معلومه کلی از جمعیت به نامشون در نیومده!

حالا چرا من دفاع میکنم

چون پارسال که ایران خودرو ثبت نام می کرد ...من با کلی زحمتو بدون قر زدن و جا زدن تونستم وارد سیستم شم و ثبت نام کنم!

در حالیکه همون موقع پسر خالم چون نتونسته بود همش میگفت دروغه سرکاریم ...همشونو خوداشون بر میدارن!!

بعد که فهمید من تونستم ثبت نام کنم ازم راهنمایی خواست که چکار کردم...بعدم فهمید حرفش اشتباه بوده

بازم هیچی...
دروغ نیست عزیزم شانس هر کس دفعه ی قبل نیم درصد بود یعنی نصف یک درصد😒 خب معلومه کلی از جمعیت به نا ...

ما ک هر کار میکنیم همون سایت ایران خودرو هم نتونستم ثبت نام کنیم.... و هم چنان روی نظرم هستم... 

ما ک هر کار میکنیم همون سایت ایران خودرو هم نتونستم ثبت نام کنیم.... و هم چنان روی نظرم هستم...  ...

آفرین رو نظرت بمون...برای من که فرق نمیکنه هر جور دوست داری😒

من تجرمو گفتم ...

بازم هیچی...

سلام من برنده شدم یه سمند به اسمم دراومد🤗😊

اگر خوندیش خواهش میکنم برامامان شدنم یه صلوات بفرست،ان شاءالله با این صلوات به حاجت دل خودتم برسی، اطمینان دارم با اعتماد کردن و توکل بخدا همه چیز واقعا درست میشه...(خدیا شکرت و ممنونم که بهم نی نی دادی پدرمادرهامون و خواهرا و برادر و همسرمون رو هم صحیح و سلامت ۱۲۰سال با عمر طوولانی و باعزت برامون نگه دار الهی آممممممممین)ان شاءالله حاجت های دل شماهم برآورده بشه الهی آمممممین...

سلام گلم مبارکه عزیزم ...منم خبر حوب به شما بدم برای ماهم سورن دراومد چندروز پیش ..مبارکمونه خانومی🥰🥰🥰

سلام کدوم ماه تحویل میدن چقدر واریز کردین

سلام کدوم ماه تحویل میدن چقدر واریز کردین

به سلامتی ان شاءالله برای منو مرداد ۱۴۰۰ دقیقا ماه تولدم تحویلم میدن

اگر خوندیش خواهش میکنم برامامان شدنم یه صلوات بفرست،ان شاءالله با این صلوات به حاجت دل خودتم برسی، اطمینان دارم با اعتماد کردن و توکل بخدا همه چیز واقعا درست میشه...(خدیا شکرت و ممنونم که بهم نی نی دادی پدرمادرهامون و خواهرا و برادر و همسرمون رو هم صحیح و سلامت ۱۲۰سال با عمر طوولانی و باعزت برامون نگه دار الهی آممممممممین)ان شاءالله حاجت های دل شماهم برآورده بشه الهی آمممممین...