2777
2789
عنوان

به نظرتون چی میشه سریال دل؟

98 بازدید | 16 پست

سلام. من خودم نقد دارم بهش اما میبینمو خب بدمم نمیادش خیلی (مرسی که احترام میذارین🙏🌹).  هفته پیشو دیدین؟ به نظرتون عقد رابی و آرش بهم میخوره؟ من دوس دارم اینا باهم ازدواج کنن (بازم مرسی که احترام میذارین🙏).

رابي و ارش ازدواج كنن؟

خيللللللي چندشه دختره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتار رابی رو نمی پسندم ذره ای برای خودش احترام قائل نیست

دوست دارم آرش و رستا به هم برسن

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
رفتار رابی رو نمی پسندم ذره ای برای خودش احترام قائل نیست دوست دارم آرش و رستا به هم برسن

اینم حرفیه..اما خب رابیم خیلی دوسش داره...دوس داشتن زیاد اینه...مثل پسرعموش که اونم در مقابل رابی داره همه کار میکنه.

اینم حرفیه..اما خب رابیم خیلی دوسش داره...دوس داشتن زیاد اینه...مثل پسرعموش که اونم در مقابل رابی دا ...

وقتی نمی خوادت نباید بمونی و التماس کنی 

رابی حتی اگر به آرش برسه ارزش چندانی پیشش نداره

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡