2777
2789
عنوان

حرف نزدن دخترم

184 بازدید | 11 پست

سلام 

دختر من 23ماهشه اما فقط در حد مامان، بابا، یا، بده، شی، بای،نه، نو، تدی، هالو، دلام، چو، گوگو میگه. البته تک فرزنده و آلمان به دنیا اومده و زندگی میکنم. کارتون های آموزشی زیاد میبینه، چون تنهاست. 

الان آیا مشکلیه؟ 

درک سوالش خوبه؟ سوالای ساده رو بلده حداقل با اشاره بهت بگه

یا ارتباط چشمیش خوبه؟ نگات میکنه با دقت وقتی باهاش حرف میزنی؟ 

اگه جوابت مثبته اصلا ذهنتو درگیر نکن

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درک سوالش خوبه؟ سوالای ساده رو بلده حداقل با اشاره بهت بگه یا ارتباط چشمیش خوبه؟ نگات میکنه با دقت ...

آره خداروشکر ،با اشاره همه چیز رو بهم میفهمونه و میفهمه حتی آلمانی ها باهاش صحبت میکنن باهاشون ارتباط برقرار میکنه و (یا) میگه و سرشو تکون میده، اما الان کارتون آلمانی و انگلیسی میبینه فقط و میخنده باهاشون، دست میزنه ولی صحبت نمیکنه

آره خداروشکر ،با اشاره همه چیز رو بهم میفهمونه و میفهمه حتی آلمانی ها باهاش صحبت میکنن باهاشون ارتبا ...

اسمشو میشناسه؟ بلده اسمشو بگه؟ 

اگه جوابت مثبته برو شکر خدا کن🤲واسه شفای دختر 3ساله منم دعا کن 💔

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
اسمشو میشناسه؟ بلده اسمشو بگه؟  اگه جوابت مثبته برو شکر خدا کن🤲واسه شفای دختر 3ساله منم دعا ک ...

اسمشو میشناسه اما بلد نیست بگه. برای شما هم حتماً دعا میکنم، اما چی شده مگه؟ 

اسمشو میشناسه اما بلد نیست بگه. برای شما هم حتماً دعا میکنم، اما چی شده مگه؟ 

اشکال نداره یاد میگیره 

من دخترم تشخیص اوتیسم خفیف گرفته 💔 واسه همین این سوالارو ازت پرسیدم

تنش سلامت❤️خدا بهتون ببخشه❤️❤️

اشکال نداره یاد میگیره  من دخترم تشخیص اوتیسم خفیف گرفته 💔 واسه همین این سوالارو ازت پرسیدم ...

آخی جانم 😞😞😞 خیلی ناراحتت شدم، شاید اشتباه کرده باشن، شاید کم شنوایی داره،

شنوایی مشکل نداره، فقط براش دعا کنید 🤲 

سلام عزیزم خوبین 

عزیرم من اجازه دارم چنتا سوال درمورد المان و پناهندگی بپرسم ازتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی واحبه اگه امکانش هست جواب بدید 

ممنونم ازتون

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه