2777
2789
عنوان

زندگیه بعد بچه....

458 بازدید | 55 پست

من 25سالمه سه ساله ازدواج کردم الان میترسم بچه دار بشم شوهرم سرد بشه ازم

یا به کارام نرسم یا زندگیم مختل بشه یا به خودم نرسم

شما چجوری کنار اومدید

براتون سخت نبود

چجوری مدیریت میکردین

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منکه خیلی اذیت میشم

بچه هام شیطون و گریه رو هستن

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

اگه بچه دوست داشته باشی همه چیز درست میشه... من خیلی از وقتم رو براش میزارم خونه رو هر روز روزی یک ساعت تمیز میکنم خوابش بعد از چند ماه اکی میشه... دیگه مشکلی نیست

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...

سخت بگیری سخت میشه اگر دوران بارداریت ب معنای واقعی ارامش داشته باشی و هزار جور دارو و‌مکمل نخوری بچت انقد اروم میشه و ب همه کارتم میرسی نکته مهم اینه دلسوزی بیش از حد ب بچت نکنی ک شوهرت سرد بشه

ماشالله من با دوتا بچه یکی شیش ساله یکی چهارماهه خیلی خوب با همه چی کنار اومدم..از دور ترسناکه واردش بشی خیلی هم دوران شیرینیه بچه بزرگ کردن..

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
سخت بگیری سخت میشه اگر دوران بارداریت ب معنای واقعی ارامش داشته باشی و هزار جور دارو و‌مکمل نخوری بچ ...

شما بچه داری؟

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

به کاراتم میرسی به بچه هم به خودت هم به شوهرتم..فقط برنامه ریزی کن عزیز

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
زندگی بعدبچه اصلا شباهتی به زندگی قبل بچه نداره  فقط درصورتی میتونی به برنامه هات برسی که پرست ...

مگه مادرامون برامون پرستار میگرفتن😂

زندگی بعدبچه اصلا شباهتی به زندگی قبل بچه نداره  فقط درصورتی میتونی به برنامه هات برسی که پرست ...

نی نی داری؟؟؟

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...